یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه سالاد ذرت و مرغ | ایران کوک

مواد لازم
- کنسرو ذرت 1قوطی
- تکه های فیله مرغ پخته 1 لیوان
- کنسرو نخود فرنگی 1 قوطی
- تکه های مغز پرتقال (بدون پوست نازک) 1 لیوان
- خامه 1/2 لیوان
- سس مایونز 1 قاشق
- شکر 2 قاشق
- آبلیمو 2 قاشق
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
سالاد ذرت و مرغ
طرز تهیه: برای تهیه سس این سالاد، در یک کاسه بزرگ خامه، سس مایونز، شکر و نمک و فلفل را خوب باهم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرغ، ذرت، نخود فرنگی و آناناس را در داخل کاسه بریزید و خوب با سس مخلوط کنید. آبلیمو را داخل کاسه بریزید و با مواد مخلوط کنید. سالاد را به ظرف دلخواهتان انتقال دهید و پرتقالها را روی آن بریزید و سرو کنید.
- برای: 3 نفر
- حاضر است در : 20 دقیقه
- وعده: پیش غذا, شام, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : سالاد و اردور
- مواد لازم : آبلیمو, پرتقال, خامه, ذرت, سس مایونز, شکر, مرغ, نخود سبز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست