چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه سالاد ذرت و گشنیز - نحوه استفاده کره در سالاد | ایران کوک
مواد لازم
- کنسرو ذرت 1 قوطی
- کره آب شده 50 گرم
- گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
- فلفل سبز 5 عدد
- پیاز قرمز کوچک 1 عدد
- سیر رنده شده 2 حبه
- گشنیز خرد شده 1 دسته
- آبلیمو 2 قاشق
- نمک، فلفل به میزان دلخواه
سالاد ذرت و گشنیز
طرز تهیه: کنسرو ذرت را داخل یک آبکش خالی کنید، سپس آنها را در کاسه سالاد بریزید. فلفل های سبز را خوب بشوئید و دم آنها را جدا کنید. دانه های ریز فلفل را جدا کرده و سپس آنها را به صورت حلقه ای ببرید. گوجه فرنگی ها و پیاز را نیز شسته و خرد کنید.
کره آب شده، فلفل، گوجه فرنگی، پیاز، سیر و گشنیز و کره را به درون کاسه اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید. به مقدار دلخواهتان می توانید نمک و فلفل اضافه کنید.
- برای: 5 نفر
- حاضر است در : 10 دقیقه
- وعده: پیش غذا
- دسته بندی دستور آشپزی : پیش غذا و فینگر فود, سالاد و اردور
- مواد لازم : ذرت, فلفل سبز, کره, گشنیز, گوجه فرنگی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی شهدای خدمت ابراهیم رئیسی شهید جمهور رئیسی شهادت ایران حسین امیرعبداللهیان سقوط بالگرد
هواشناسی فرودگاه مترو شهرداری تهران بارش باران سازمان هواشناسی کنکور شهر تهران آموزش و پرورش هلال احمر امتحانات نهایی پلیس
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بورس دلار یارانه سایپا یارانه نقدی
هالیوود مسعود ده نمکی تلویزیون هنرمندان موسیقی آیت الله سید ابراهیم رئیسی سینمای ایران سینما شعر رسانه ملی لیلا حاتمی
دانش بنیان
فلسطین شهید خدمت رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه روسیه امیرعبداللهیان ترکیه جنگ غزه آمریکا چین حماس
پرسپولیس فوتبال استقلال رئال مادرید لیگ برتر باشگاه پرسپولیس والیبال لیگ برتر انگلیس تونی کروس لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال بارسلونا
هوش مصنوعی اینترنت اپل مایکروسافت مغز سامسونگ تبلیغات گوگل فناوری
سلامت کاهش وزن آلزایمر پوست طول عمر افسردگی فشار خون