سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا
کوفته گشنیز شیرازی
مواد لازم
گوشت چرخ کرده:
۵۰۰ گرم
آرد نخودچی:
نصف پیمانه
تخم مرغ:
۱ عدد
پیاز:
۲عدد
ادویه، نمک، فلفل، زردچوبه:
به مقدارلا زم
گشنیز خرد شده:
۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی:
۲ قاشق سوپخوری
روغن:
۳ قاشق سوپخوری
آب جوش:
۳ لیوان
برنج نیم پز:
۱ پیمانه
طرز تهیه
همه مواد را باهم ورز داده و گشنیز را در چند نوبت به مخلوط اضافه می کنیم تا وقتی حالت چسبندگی پیدا کردند ورز می دهیم بعد نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
یک عدد پیاز را با روغن تفت داده و رب گوجه فرنگی و نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم تا خامی رب گرفته شود.
آب جوش را اضافه می کنیم و حرارت را کاملا کم می کنیم.
از مایه کوفته به اندازه نارنگی برداشته صاف و یک دست کرده در روغن سرخ می کنیم و به آب در حال جوش اضافه می کنیم و بعد از اینکه ۱۵-۲۰ دقیقه که در حالت ملایم جوشید غذا آماده خوردن است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست