سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
دلمه بادمجان - طرز تهیه دلمه بادمجان مخصوص | ایران کوک
دلمه بادمجان
بادمجان بزرگ 5 عدد . لپه 1/2 فنجان . برنج 1/2 فنجان . گوشت چرخ کرده 100 گرم
گوجه فرنگی 3 عدد . سیر 3 حبه . پیاز 3 عدد . اب 2 لیوان . نمک و فلفل به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری . سبزی معطر ( ترخان.مزره.نعناع.شوید ) 200 گرم
طرز تهیه : بادمجان ها را پوست بکنید و سرشان را جدا کنید ، داخل بادمجان ها را خالی کنید طوریکه دیواره داخلی بادمجان پاره نشود ، بادمجان هایی که خالی کرده اید نمک بزنید و یک ساعت بگذارید بماند تا تلخی ان گرفته شود.
لپه ای را که از شب قبل خیس داده اید نیم پز کنید ( نیم پز یعنی وقتی لپه را بین دو انگشت میفشارید زیاد نرم نیست اما میتوانید ان را له کنید ).
درون قابلمه ای مقداری اب را جوش اورید سپس برنج و مقداری نمک بریزید و حدود 5 تا 10 دقیقه برنج را به حالت ابکشی بپزید ( وقتی دانه برنج را بین دو انگشت میفشارید باید اطرافش نرم و مغزش کمی خام باشد ).
2 سیر و 2 پیاز را ریز خرد کرده و درون روغن تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل را اضافه نمائید و مخلوط کنید تا رنگ گوشت تغییر کند ، رب گوجه فرنگی را درون گوشت بریزید و تفت دهید.
لپه های نیم پز و سبزی ها معطری را که ریز خرد کرده اید به مواد گوشتی اضافه کنید و مرتب بهم بزنید تا سبزی ها اب نیندازند , پس از اینکه سبزی ها کمی تغییر رنگ دادند در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مواد بخار کنند ( در صورت استفاده از سبزی خشک نیازی به تفت دادن سبزی ها نیست ).
پس از اینکه مواد بخار کردند میتوانید برنج ابکش شده را اضافه کنید ، کمی مخلوط کنید اما مراقب باشید برنج له نشود ، پس از ترکیب کردن تمام مواد در ظرف را باز بگذارید تا اب اضافی غذا کشیده شود سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد سرد شوند.
بادمجان ها را پس از یک ساعت که گذشت درون قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا نیم سرخ شود سپس داخل بادمجان ها را با موادی که سرد شده اند پر کنید.
برای تهیه سس دلمه درون قابلمه 1 سیر و 1 پیاز را ریز خرد کنید و با کمی روغن سرخ کنید ، گوجه ها را نگینی خرد کرده و به سیر و پیاز اضافه نمائید و تفت دهید تا گوجه ها خوب سرخ شوند ، 2 لیوان اب را به گوجه های سرخ شده اضافه کنید و کمی نیز نمک و فلفل بزنید سپس حرارت را ملایم کنید تا سس کمی غلظت پیدا کند.
بادمجان های شکم پر را به ارامی روی این سس بچینید ، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم 1 ساعت بادمجان ها بپزند و نرم شوند سپس دلمه های اماده شده را درون ظرف کشیده و بهمراه سس دلمه سرو کنید.
نکته ها : برای پخت دلمه بادمجان حدود 1 ساعت زمان لازم است اما اگر از بادمجان تازه استفاده میکنید این زمان به نصف کاهش میابد ، در زمان پخت دلمه ها را چک کنید تا زیاده از حد پخته ، خشک یا له نشوند.
- دسته بندی دستور آشپزی : پیش غذا و فینگر فود
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی دولت دولت سیزدهم رهبر انقلاب مجلس محمدجواد ظریف انتخابات رئیس جمهور
تهران قوه قضاییه هواشناسی قتل شهرداری تهران سازمان هواشناسی سیاست تب دنگی شورای شهر تهران پلیس پشه آئدس وزارت بهداشت
خودرو واردات خودرو قیمت خودرو قیمت دلار حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو سایپا قیمت طلا برق مالیات بازنشستگان
سعید راد سینمای ایران سینما فضای مجازی دفاع مقدس درگذشت تلویزیون بازیگر عاشورا کربلا محرم تئاتر
فناوری دانشگاه دانش بنیان شرکت دانش بنیان حوزه علمیه دانشگاه تهران سازمان امور دانشجویان
رژیم صهیونیستی جو بایدن غزه کامالا هریس دونالد ترامپ اسرائیل یمن فلسطین آمریکا روسیه ترامپ چین
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر المپیک 2024 پاریس سپاهان لیگ برتر ایران باشگاه استقلال المپیک
همستر کامبت سامسونگ بیماری گوگل فیلترینگ ایلان ماسک سرعت اینترنت مایکروسافت تلفن همراه تلگرام
رژیم غذایی فشار خون دیابت سرطان ویتامین بارداری استرس افسردگی سازمان نظام پزشکی