سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا
پای مرغ - طرز تهیه و پخت پای مرغ | ایران کوک
مواد لازم
- پای مرغ 10 عدد
- پیاز 1 عدد
- برگ بو 2 عدد
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پای مرغ پخته
طرز تهیه : پاهای مرغ را داخل آب در حال جوشیدن بریزید و پس از 5 دقیقه با اب سرد آبکشی کنید . سپس پوست و بخش ناخن ها را جدا کنید و دور بیندازید.
پاهای مرغ تمیز شده ، پیاز ، برگ بو ، نمک و فلفل را داخل قابلمه بریزید ، چند لیوان آب اضافه کنید تا روی پاها را بپوشاند.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و 1 – 2 ساعت بگذارید پاهای مرغ خوب بپزند و نرم شوند. سپس پاهای مرغ و آب آن را داغ سرو کنید.
- برای: 3 نفر
- حاضر است در : 140 دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : خوراک
- مواد لازم : برگ بو, پای مرغ, پیاز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست