پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
پیتزای تخم مرغ ایتالیایی | ایران کوک
- شیر 125 میلی لیتر
- شکر آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
- مخمر خشک 2 قاشق چایخوری
- آرد گندم 500 گرم
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- گوجه 4 عدد
- سیر 2 حبه
- آویشن 1/2 قاشق غذاخوری
- اسفناج 80 گرم
- پنیر پارمسان رنده شده 50 گرم
- پنیر موزورلا رنده شده 125 گرم
- تخم مرغ 4 عدد
-
728 کالری
-
22 گرم چربی
-
94 گرم کربوهیدرات
-
35 گرم پروتئین
پیتزای تخم مرغ ایتالیایی
پیتزای تخم مرغ، غذایی ساده است که اگر خمیر آن را از قبل تهیه کرده باشید و یا از خمیرهای آماده استفاده کنید، تهیه ی آن وقت زیادی هم نیاز ندارد. پیتزای تخم مرغ میتواند شامی فوق العاده جذاب و زیبا بر سر سفره های شما باشد. همچنین برای گیاهخوارانی که تخم مرغ مصرف میکنند، پیتزای تخم مرغ انتخاب مناسبی است.
طرز تهیه: ۱۵۰ میلی لیتر آب جوش را همراه با شیر و شکر در یک پارچ بزرگ بریزید. مخمر را روی آن بپاشید و ۱۰ دقیقه صبر کنید. باید سطح مایع از حباب پوشیده شده باشد. اگر هنوز حباب ظاهر نشده بود کمی دیگر صبر کنید.
آرد و یک قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید و در وسط این مخلوط خشک، یک حفره ایجاد کنید. روغن زیتون و سپس مایع مخمری که از قبل تهیه کردید را داخل حفره بریزید. سپس مواد را ورز بدهید تا خمیر نرمی ایجاد شود.
خمیر را به یک سطح آردپاشی شده منتقل کنید و ۱۰ دقیقه دیگر به ورز دادن ادامه دهید. خمیر را در کاسه ای قرار دهید. سپس ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جای گرمی نگهداری کنید.
گوجه ها را پوست بکنید. برای این کار می توانید ابتدا دور تا دور هر گوجه با چاقو از بالا تا پایین چند خط بکشید و آنها را در یک کاسه قرار بدهید. روی گوجه ها آب جوش بریزید. بعد از ۲-۳ دقیقه پوست گوجه ها به راحتی جدا می شود. سپس گوجه ها را با رنده درشتی رنده کنید و سیر و آویشن را به آن اضافه نمایید. برگ های اسفناج را در آبکشی بریزید و آبکش را در سینک قرار دهید. روی اسفناج آب جوش بریزید و صبر کنید تا کمی خنک شوند. سپس آنها را با دست فشار دهید تا آب اضافی خارج شود.
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیرتان را به ۴ قسمت تقسیم کنید و هر کدام را به شکل توپ کوچکی درآورید. هر یک از خمیرها را با استفاده از وردنه پهن کنید تا به شکل دایره هایی به قطر حدودی ۲۵ سانتیمتر درآیند. با انگشتانتان روی خمیرها فرورفتگی هایی ایجاد کنید. روی هر کدام رب گوجه بمالید و سپس ادویه بپاشید. سپس اسفناج ها را به اندازه مطلوب خود خرد کنید و روی خمیرها بریزید. در آخر هم پنیر پارمسان و پنیر موزورلا را بین ۴ خمیر تقسیم کنید.
دو تا از خمیرها را مستقیم روی طبقه وسط فر قرار دهید یا در سینی فر بگذارید و اجازه بدهید ۵ دقیقه در فر باقی بمانند. پس از آن، آنها را از فر خارج کنید و در وسط هر کدام با کنار زدن مواد پیتزا، حفره ای برای ریختن تخم مرغ ایجاد کنید و سپس روی هر کدام یک تخم مرغ بشکنید. حال، خمیرها را به فر برگردانید. بسته به سلیقه خود در مورد میزان پختن تخم مرغ، حدود ۶-۷ دقیقه بعد، دو پیتزای تخم مرغ را از فر خارج کنید و این مرحله را برای دو پیتزای دیگر تکرار کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 50 دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : پیتزا و خمیر پیتزا
- مواد لازم : آرد, تخم مرغ, شیر, مخمر
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست