چهارشنبه, ۶ تیر, ۱۴۰۳ / 26 June, 2024
پیتزای تخم مرغ ایتالیایی | ایران کوک
![پیتزای تخم مرغ ایتالیایی | ایران کوک](/web/imgs/29/77/mdiom1.jpeg)
- شیر 125 میلی لیتر
- شکر آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
- مخمر خشک 2 قاشق چایخوری
- آرد گندم 500 گرم
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- گوجه 4 عدد
- سیر 2 حبه
- آویشن 1/2 قاشق غذاخوری
- اسفناج 80 گرم
- پنیر پارمسان رنده شده 50 گرم
- پنیر موزورلا رنده شده 125 گرم
- تخم مرغ 4 عدد
-
728 کالری
-
22 گرم چربی
-
94 گرم کربوهیدرات
-
35 گرم پروتئین
پیتزای تخم مرغ ایتالیایی
پیتزای تخم مرغ، غذایی ساده است که اگر خمیر آن را از قبل تهیه کرده باشید و یا از خمیرهای آماده استفاده کنید، تهیه ی آن وقت زیادی هم نیاز ندارد. پیتزای تخم مرغ میتواند شامی فوق العاده جذاب و زیبا بر سر سفره های شما باشد. همچنین برای گیاهخوارانی که تخم مرغ مصرف میکنند، پیتزای تخم مرغ انتخاب مناسبی است.
طرز تهیه: ۱۵۰ میلی لیتر آب جوش را همراه با شیر و شکر در یک پارچ بزرگ بریزید. مخمر را روی آن بپاشید و ۱۰ دقیقه صبر کنید. باید سطح مایع از حباب پوشیده شده باشد. اگر هنوز حباب ظاهر نشده بود کمی دیگر صبر کنید.
آرد و یک قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید و در وسط این مخلوط خشک، یک حفره ایجاد کنید. روغن زیتون و سپس مایع مخمری که از قبل تهیه کردید را داخل حفره بریزید. سپس مواد را ورز بدهید تا خمیر نرمی ایجاد شود.
خمیر را به یک سطح آردپاشی شده منتقل کنید و ۱۰ دقیقه دیگر به ورز دادن ادامه دهید. خمیر را در کاسه ای قرار دهید. سپس ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جای گرمی نگهداری کنید.
گوجه ها را پوست بکنید. برای این کار می توانید ابتدا دور تا دور هر گوجه با چاقو از بالا تا پایین چند خط بکشید و آنها را در یک کاسه قرار بدهید. روی گوجه ها آب جوش بریزید. بعد از ۲-۳ دقیقه پوست گوجه ها به راحتی جدا می شود. سپس گوجه ها را با رنده درشتی رنده کنید و سیر و آویشن را به آن اضافه نمایید. برگ های اسفناج را در آبکشی بریزید و آبکش را در سینک قرار دهید. روی اسفناج آب جوش بریزید و صبر کنید تا کمی خنک شوند. سپس آنها را با دست فشار دهید تا آب اضافی خارج شود.
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیرتان را به ۴ قسمت تقسیم کنید و هر کدام را به شکل توپ کوچکی درآورید. هر یک از خمیرها را با استفاده از وردنه پهن کنید تا به شکل دایره هایی به قطر حدودی ۲۵ سانتیمتر درآیند. با انگشتانتان روی خمیرها فرورفتگی هایی ایجاد کنید. روی هر کدام رب گوجه بمالید و سپس ادویه بپاشید. سپس اسفناج ها را به اندازه مطلوب خود خرد کنید و روی خمیرها بریزید. در آخر هم پنیر پارمسان و پنیر موزورلا را بین ۴ خمیر تقسیم کنید.
دو تا از خمیرها را مستقیم روی طبقه وسط فر قرار دهید یا در سینی فر بگذارید و اجازه بدهید ۵ دقیقه در فر باقی بمانند. پس از آن، آنها را از فر خارج کنید و در وسط هر کدام با کنار زدن مواد پیتزا، حفره ای برای ریختن تخم مرغ ایجاد کنید و سپس روی هر کدام یک تخم مرغ بشکنید. حال، خمیرها را به فر برگردانید. بسته به سلیقه خود در مورد میزان پختن تخم مرغ، حدود ۶-۷ دقیقه بعد، دو پیتزای تخم مرغ را از فر خارج کنید و این مرحله را برای دو پیتزای دیگر تکرار کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 50 دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : پیتزا و خمیر پیتزا
- مواد لازم : آرد, تخم مرغ, شیر, مخمر
انتخابات انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قالیباف مناظره انتخاباتی مناظره علیرضا زاکانی ایران پزشکیان
سیل هواشناسی قوه قضاییه تهران قتل سوادکوه فضای مجازی سازمان هواشناسی وزارت بهداشت آتش سوزی شهرداری تهران آلودگی هوا
حقوق بازنشستگان قیمت دلار بازنشستگان قیمت طلا قیمت سکه خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی ایران خودرو دولت سیزدهم مسکن طلا
رسانه ملی تلویزیون سید حسن نصرالله حج تئاتر سینما سریال فیلم سریال پایتخت سینمای ایران کتاب دفاع مقدس
دانش بنیان موبایل ماهواره
رژیم صهیونیستی اسرائیل روسیه غزه آمریکا جنگ غزه فلسطین اوکراین ترکیه لبنان حزب الله لبنان اتحادیه اروپا
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس خوان کارلوس گاریدو لیگ برتر جواد نکونام باشگاه استقلال جام ملت های اروپا علیرضا بیرانوند لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی عیسی زارع پور وزیر ارتباطات ماه فناوری گوگل اینستاگرام اپل ناسا سامسونگ
کبد چرب افسردگی ویتامین زوال عقل سنگ کلیه مغز آتش سوزی جنگل ریزش مو