چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا
پودینگ برنج - طرز تهیه پودینگ برنج قهوه ای در مایکروفر | ایران کوک
مواد لازم
- برنج قهوه ای 1 و نیم لیوان
- شیر 1/2 لیوان
- بادام شیرین 10 عدد
- پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
- شیره خرما یا انگور 3 قاشق غذاخوری
- کره مقداری
پودینگ برنج قهوه ای در مایکروفر
طرز تهیه : برنج قهوه ای را با چند لیوان اب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه جوشید و نرم شد از روی حرارت بردارید و با آب سرد ابکشی کنید و کناری قرار دهید تا اب اضافی اش کامل برود.
داخل ظرف مخصوص مایکروفر را با کره چرب کنید. سپس برنج قهوه ای آبکشی شده ، شیر ، پودر دارچین و شیره را باهم مخلوط کنید و داخل ظرف بریزید و پخش کنید. ظرف را داخل ماکروفر با قدرت 100% به مدت 5 – 8 دقیقه قرار دهید ( هر 2 دقیقه مواد را مخلوط کنید ).
پس از اینکه شیر جذب برنج شد پودینگ آماده سرو است ، پودینگ را در ظرف های سرو بریزید و روی آن را با مقداری شیره و بادام های خرد شده تزیین کنید.
- برای: 2 نفر
- حاضر است در : 28 دقیقه
- وعده: پیش غذا, صبحانه, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : آشپزی ماکروفر
- مواد لازم : بادام, برنج قهوه ای, دارچین, شیر, شیره خرما, کره
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست