پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه کیک گردو و خرما - کیک زمستانی مخصوص کریسمس | ایران کوک
مواد لازم
- خرما 1 کیلوگرم
- گردو خرد شده 1 کیلوگرم
- شکر 3/4 لیوان
- بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- آرد 1 لیوان
- تخم مرغ 4 عدد
کیک گردو و خرما
طرز تهیه: فر را تا 150 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب گرد تو خالی را حاضر و با کره چرب کنید.
خرماها را هسته گیری کنید و سپس آنها را با چاقو خرد کنید. می توانید در این دستور کیک از چیپس های خرما هم استفاده کنید. آنها را همراه با خرده های گردو، آرد، شکر و بیکینگ پودر مخلوط کنید و خوب بهم بزنید.
تخم مرغها را در ظرف جداگانه بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید. زرده ها را به مخلوط کیک اضافه کنید و هم بزنید. سفیده ها را جداگانه باهمزن هم بزنید تا خوب کف کند و در ظرف تکان نخورد. سپس آن را نیز به مواد کیک اضافه کنید.
مواد کیک را در داخل قالب کیک بریزید و به مدت 90 دقیقه در فر قرار دهید تا خوب پخته شود. پس از این مدت به کیک 10 دقیقه استراحت دهید و سپس آن را با مقداری مربا و یا خامه تزئین کرده و سرو کنید.
- برای: 20 نفر
- حاضر است در : 110 دقیقه
- وعده: دسر, صبحانه, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : کیک
- مواد لازم : آرد, بیکینگ پودر, تخم مرغ, خرما, شکر, گردو
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست