چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
شکلات فندقی - طرز تهیه شکلات عسلی فندقی | ایران کوک
شکلات عسلی فندقی
فندق خرد شده 200 گرم . شکلات تخته ای 400 گرم . شیر عسل 1 لیوان
طرز تهیه : داخل ظرف مستطیل شکلی را با فویل بپوشانید یا چرب کنید ، 300 گرم از شکلات های تخته ای را خرد کنید و درون کاسه ای روی بخار اب قرار دهید تا شکلات ها اب شوند ، مغزهای فندق و شیر عسلی را به شکلات اب شده اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید.
مواد را درون ظرف بریزید و خوب سطح ان را صاف کنید ، 100 گرم شکلات تخته ای باقی مانده را اب کنید و روی مخلوط بریزید ، مقداری پودر فندق روی شکلات ها بریزید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید.
پس از مدت زمان 2 ساعت قالب را از یخچال خارج کنید و به مکعب های یک اندازه برش بزنید و درون ظرف قرار دهید و سرو کنید.
نکته : شیر عسلی را میتوانید اماده بخرید یا خودتان از ترکیب 1 لیوان شیر داغ و 3-5 قاشق غذاخوری عسل تهیه کنید ، درون این فاج از گردو ، پسته ، نارگیل و بادام نیز میتوانید استفاده کنید.
این شکلات برای جشن هایی مانند تولد و عید بسیار مناسب است و میتوانید این شیرینی ها را در ظرف در دار تا 1 ماه نیز نگهداری نمائید.
- دسته بندی دستور آشپزی : تنقلات و شکلات و لواشک
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست