چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا

انواع حرکت شنا در بدنسازی - بدنسازی


حرکت شنا در بدنسازی به شکل‌های مختلفی انجام می‌شود. همانطور که در این تصویر می‌بینید این شنا از نوع دست جمع است و شست هر دو دست تقریبا به یکدیگر رسیده‌اند. در شکل‌های دیگر فاصله میان دست‌ها تقریبا به اندازه عرض شانه و یا کمی بازتر است. در کل روش انجام شنا همیشه به یک صورت است.



	انواع حرکت شنا در بدنسازی - بدنسازی | وب

شنا یک تمرین فوق‌العاده برای عضلات سرشانه، قفسه سینه، سه سر، کمر، پاها و حتی انگشتان پا است. همچنین شنا باعث تقویت عضلات داخلی مانند عضلات شکم، مورب شکمی و عضلات خم‌کننده ران می‌شود و از آنجا که این حرکت با قرار گرفتن دست‌ها روی زمین انجام می‌شود یک تمرین عالی برای تقویت عضلات دست و مچ دست‌هاست.


روش انجام حرکت:

برای شروع دست‌ها را به اندازه عرض شانه‌ها باز کنید و شست هر دو دست را به سمت یکدیگر نگه دارید. بدن را کاملا صاف کنید و عضلات شکم را سفت کنید. همچنین می‌توانید با سفت نگه‌داشتن عضلات سرینی به حفظ ثبات و تعادل خود در حین حرکت کمک کنید. همانطور که بدن را سفت و محکم و صاف نگه داشته‌اید، آرنج‌ها را کمی خم کرده و بدن را به سمت پایین ببرید و بعد از یک مکث کوتاه دوباره دست‌ها را صاف کرده و خود را بالا بکشید.


نکات مهم:

راز موفقیت در تمرین شنا این است که به جز آرنج‌ها که در بالا و پایین رفتن بدن خم می‌شوند، اصلا هیچ عضو دیگری از بدن را نباید حرکت دهید. باسن، قفسه سینه و پیشانی نباید به زمین برسند و در تمام طول حرکت باید فاصله خود را با سطح زمین حفظ نمایند.

بهترین حالت آرنج ها نیز حالتی است که مفاصل به طرف بیرون منحرف نشوند و سعی کنید آن ها را نزدیک به قفسه سینه نگه دارید و یا این که حداقل با زاویه 45 درجه نسبت به شانه نگه دارید.


تکرار و تعداد حرکات:

به عنوان شروع تمرین و به منظور گرم‌کردن بدن می‌توانید این حرکت را بین 3 تا 5 ست انجام دهید. تعداد حرکات در هر ست دل‌خواه است اما بهترین حالت 10 تا 15 تکرار در هر ست است.




سایر حرکت‌های بدنسازی عضلات قفسه سینه: 

سایر مجموعه عضلات بدن و حرکت های تمرینی:


	انواع حرکت شنا در بدنسازی - بدنسازی | وب



	انواع حرکت شنا در بدنسازی - بدنسازی | وب