چهارشنبه, ۱۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 5 March, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی + خمیر پیتزا ایتالیایی
پیتزا مارگاریتا ایتالیایی در واقع شباهت بسیار زیادی به پرچم کشور ایتالیا دارد! طبق روایات، در سال 1889 یعنی 28 سال پس از اتحاد ایتالیا، یک سرآشپز ایتالیایی به نام رافائلو اسپوزیتو و همسرش در رستوران خود "Pizzeria Brandi" پیتزایی با رنگ پرچم ایتالیا تهیه و در طول بازدید ملکه مارگاریتا و همسرش از ناپل، آن را به خدمت ملکه مارگاریتا پیشکش نمودند. این پیتزا که بعدها به نام پیتزا مارگاریتا به شهرت رسید درست مانند پرچم ایتالیا دارای رنگ های قرمز(گوجه فرنگی)، سفید( پنیر موزارلا) و سبز (ریحان) بود.
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا بسیار ساده است و آنچه اهمیت دارد کیفیت و اصالیت خمیر پیتزا ایتالیایی و درست تهیهشدن سس گوجه فرنگی آن است. در اینجا قصد داریم طرز تهیه پیتزا مارگاریتای ایتالیایی اصل را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا مارگاریتا ایتالیایی:
آرد | 4.5 پیمانه |
نمک | 1 و 3/4 ق چایخوری |
خمیر مایه فوری | 1ق چایخوری |
روغن زیتون | 1/4 پیمانه |
آب یخ | 1 و 3/4 پیمانه |
آرد سمولینا یا آرد ذرت برای پاشیدن زیر خمیر | به میزان لازم |
طرز تهیه خمیر پیتزا مارگاریتا ایتالیایی:
- برای تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی، آرد را قبل از شروع کار داخل یخچال قرار دهید تا کمی خنک شود.
- حالا آرد سرد را با نمک و پودر خمیرمایه فوری مخلوط کنید.
- به مواد خشک بالا، روغن زیتون اضافه کنید.
- حالا یک ظرف آبیخ کنار دستتان قرار دهید و ابتدا سر پنچه دستتان را داخل آب سرد فرو ببرید و با نوک انگشتان، خمیر را مخلوط کنید. در این مرحله از ورزدادن خمیر خبری نیست پس فقط خمیر را به صورت دورانی مخلوط کنید.
- بعد از 2-3 دقیقه، تکههای ریز خمیر را داخل ظرف خواهید دید.
- کمکم آب را به خمیر اضافه کنید و باز به همان روش خمیر را با نوک انگشت هم بزنید.
- حالا خمیر پیتزا ایتالیایی را که تقریبا به شکل یک چانه خمیر نانوایی در آمده از ظرف خارج کرده و روی تخته کار آشپزخانه قرار دهید.
- با یک دست، یک سمت خمیر را نگه دارید و با انتهای دست دیگر، خمیر را به سمت جلو فشار دهید و خمیر را باز کنید.
- خمیر را بچرخانید و مجدد، به همین روش حدود 7 یا 8 مرتبه خمیر را ورز دهید.
- در انتها خمیر پیتزا ایتالیایی شما باید فرمی یکدست، نرم و لاستیکی و تا حدودی چسبنده داشته باشد.
- در آخرین مرحله، روی خمیر پیتزا ایتالیایی را با روغن زیتون چرب کنید و آن را داخل ظرف بزرگی قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا مایه خمیر عمل کرده و خمیر پف کند.
- بعد از حدود 1 ساعت، خمیر پیتزا ایتالیایی برای تهیه پیتزا مارگاریتا آماده است.

مواد لازم برای تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی:گوجهفرنگی 60 گرم پنیر موزارلا 100 گرم نمک 1 پینج ریحان 5-6 برگ روغن زیتون 5 گرم
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی:- برای تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی، خمیر پیتزا باید طوری پهن شود که خود خمیر به اندازه 3 میلیمتر و لبههای آن به اندازه حدود 1-2 سانت ضخامت داشته باشد.
- حالا گوجهفرنگیها را خرد کنید و با یک قاشق چوبی، به صورت دورانی روی خمیر پخش کنید.
- حدود 1 پینچ نمک روی آنها بریزید.
- حالا بین 80 تا 100 گرم پنیر موزارلای با کیفیت و خوشمزه را رنده کرده و روی گوجهفرنگیها پخش کنید.
- برگهای ریحان را نیز یا به صورت نواری برش بزنید و یا اگر کوچک هستند، به طور کامل روی پیتزا قرار دهید.
- چند قطره روغن زیتون روی پیتزا بپاشید و پیتزا را داخل فر قرار دهید.
نوش جان.
نکته: پیتزا مارگاریتا ایتالیایی اصیل را در تنور هیزمی و با حرارتی معادل 450 تا 480 درجه سانتیگراد به مدت 90 ثانیه طبخ میکنند. اما چون تنور در دسترس نیست شما پیتزا را با دمای 180 درجه و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید.
تهیه و ترجمه: گروه اشپزی وب
گوجهفرنگی | 60 گرم |
پنیر موزارلا | 100 گرم |
نمک | 1 پینج |
ریحان | 5-6 برگ |
روغن زیتون | 5 گرم |
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی:- برای تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی، خمیر پیتزا باید طوری پهن شود که خود خمیر به اندازه 3 میلیمتر و لبههای آن به اندازه حدود 1-2 سانت ضخامت داشته باشد.
- حالا گوجهفرنگیها را خرد کنید و با یک قاشق چوبی، به صورت دورانی روی خمیر پخش کنید.
- حدود 1 پینچ نمک روی آنها بریزید.
- حالا بین 80 تا 100 گرم پنیر موزارلای با کیفیت و خوشمزه را رنده کرده و روی گوجهفرنگیها پخش کنید.
- برگهای ریحان را نیز یا به صورت نواری برش بزنید و یا اگر کوچک هستند، به طور کامل روی پیتزا قرار دهید.
- چند قطره روغن زیتون روی پیتزا بپاشید و پیتزا را داخل فر قرار دهید.
نوش جان.
نکته: پیتزا مارگاریتا ایتالیایی اصیل را در تنور هیزمی و با حرارتی معادل 450 تا 480 درجه سانتیگراد به مدت 90 ثانیه طبخ میکنند. اما چون تنور در دسترس نیست شما پیتزا را با دمای 180 درجه و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید.
تهیه و ترجمه: گروه اشپزی وب
- برای تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی، خمیر پیتزا باید طوری پهن شود که خود خمیر به اندازه 3 میلیمتر و لبههای آن به اندازه حدود 1-2 سانت ضخامت داشته باشد.
- حالا گوجهفرنگیها را خرد کنید و با یک قاشق چوبی، به صورت دورانی روی خمیر پخش کنید.
- حدود 1 پینچ نمک روی آنها بریزید.
- حالا بین 80 تا 100 گرم پنیر موزارلای با کیفیت و خوشمزه را رنده کرده و روی گوجهفرنگیها پخش کنید.
- برگهای ریحان را نیز یا به صورت نواری برش بزنید و یا اگر کوچک هستند، به طور کامل روی پیتزا قرار دهید.
- چند قطره روغن زیتون روی پیتزا بپاشید و پیتزا را داخل فر قرار دهید.
نوش جان.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست