چهارشنبه, ۸ اسفند, ۱۴۰۳ / 26 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه کیک سیب و دارچین خوشمزه
کیک سیب یکی از انواع کیک سنتی است که در همه کشورها به صورت کموبیش مشابهی تهیه میشود. ادویه سنتی کیک سیب؛ دارچین و جوز هندی است و داخل آن میتوان از کره به همراه مغزیجاتی مانند فندق، بادام یا گردو نیز استفاده کرد.
کیک سیب بسیار لطیف و خوشطعم است و به خصوص اگر با دارچین و گردو ترکیب شود، طعمی رویایی خواهد داشت.
رسپیهای تهیه کیک سیب بسیار متفاوت هستند و این تفاوت بیشتر به میزان مواد اولیه و مدت زمان پخت برمیگردد ولی در کل یک کیک سیب خوشمزه باید نرم، سبک و پر از سیب باشد.
در ادامه طرز تهیه یکی از خوشمزهترین انواع کیک سیب جهان را به شما معرفی میکنیم که طعم بهشتی دارد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک سیب و دارچین: شکر 1 پیمانه روغن مایع نصف پیمانه کره نصف پیمانه تخم مرغ 3 عدد ماست 1 پیمانه آرد 2 پیمانه بیکینگ پودر 1 ق غذاخوری سیب 3 عدد دارچین 1-2 ق مرباخوری مغز پسته برای تزیین

شکر | 1 پیمانه |
روغن مایع | نصف پیمانه |
کره | نصف پیمانه |
تخم مرغ | 3 عدد |
ماست | 1 پیمانه |
آرد | 2 پیمانه |
بیکینگ پودر | 1 ق غذاخوری |
سیب | 3 عدد |
دارچین | 1-2 ق مرباخوری |
مغز پسته | برای تزیین |

طرز تهیه کیک سیب و دارچین و گردو:
- برای تهیه کیک سیب و دارچین، ابتدا شکر را با روغن و کره مخلوط کرده و هم بزنید تا سفید شود.
- تخم مرغها را یکیکی با مواد مخلوط کنید.
- ماست را اضافه کرده و مخلوط کنید.
- آرد و بیکینگ پودر را با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن با سایر مواد ترکیب کنید.
- اگر گلولههای آرد باز نشد با درجه کند همزن کمی بزنید.
- کف یک قالب مناسب با اندازه 35× 25 سانت را چرب کرده و آردپاشی کنید و مایه کیک سیب را داخل قالب بریزید.
- سیبها را پوست کنده و ورقهای خرد نمایید.
- سیبها را روی مایه کیک بچچینید و سطح آن را با دارچین و مغز پسته تزیین کنید.
- قالب را به مدت 1 ساعت داخل فر با دمای 350 درجه قرار دهید.
- کیک سیب خوشمزه شما آماده است. شما میتوانید این کیک خوشمزه را به عنوان کیک عصرانه سرو نمایید.
نکته:
- عطر کره در این کیک خیلی مشهود است ولی اگر بخواهید حتما از روغن استفاده کنید باید از روغن جامد استفاده کنید و 20 گرم از وزن روغن کم کنید.
- اگر مایع کیک بیش از اندازه همزده شود و یا تخم مرغ خیلی کوچیک باشد انسجام کیک کم میشود و موقع برش خرد میشود.
امیدواریم این کیک خوشمزه و خوش عطر را تهیه کرده و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. نوش جان.
گردآوری: مجله اینترنتی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست