چهارشنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۳ / 19 March, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سس پرتقال برای کیک به سه روش


سس‌های میوه‌ای و به خصوص سس پرتقال یکی از محبوب‌ترین انواع سس‌ها هستند. از این نوع سس‌ها هم در تهیه انواع کیک و دسر و هم در تهیه برخی غذاها استفاده می‌شود. برای مثال از سس پرتقال به عنوان آیسینگ یا تزیین کیک پرتقالی خوشمزه استفاده می‌شود که این کیک بافتی اسفنجی و بویی بسیار عالی دارد. همچنین از این سس برای تهیه خوراک مرغ پرتقالی و یک نوع خوراک چینی خوشمزه با گوشت اردک استفاده می‌شود. 
در ادامه شما را با روش‌های مختلف تهیه سس پرتقال خوش‌رنگ و خوشبو برای کیک آشنا می‌کنیم. 

مواد لازم برای تهیه سس پرتقال برای کیک (روش اول)


آب پرتقالنصف پیمانه
شکر1/4 پیمانه
نشاسته ذرت1 ق غذاخوری
رنده پوست پرتقال (زست پرتقال)1/2 ق مرباخوری
کره10 گرم (1 ق مرباخوری)


	طرز تهیه سس پرتقال برای کیک به سه روش | وب

طرز تهیه سس پرتقال برای کیک (روش اول)

  1. برای تهیه این سس ابتدا نشاسته ذرت را با آب پرتقال مخلوط کنید.
  2. مواد را خوب هم بزنید تا نشاسته کامل حل شود.
  3. شکر را اضافه کرده و مواد را روی حرارت بگذارید تا مایه نسبتا غلیظی به دست بیاد.
  4. وقتی مواد به غلظت رسید، ظرف را از روی حرارت برداشته و رنده پوست پرتقال و کره را به مواد اضافه کنید.
  5. یکی، دو ساعت صبر کنید و اجازه دهید تا مواد کاملا خنک شوند. 
سس پرتقال خوشمزه و ملس شما آماده است. شما می‌توانید این سس را برای تزیین و به عنوان چاشنی روی کیک خنک شده ساده یا پرتقالی بریزید. دقت کنید که غلظت این سس بسیار مهم است و نباید خیلی غلیظ و کرم مانند بشود. با چند بار آزمون و خطا به غلظت مناسب خواهید رسید.


مواد لازم برای تهیه سس پرتقال برای کیک (روش دوم)


آب پرتقالنصف لیوان
نشاسته ذرت2 ق غذاخوری
شیر3 ق غذاخوری
شکر4 ق غذاخوری
وانیل1 ق چای‌خوری

طرز تهیه سس پرتقال برای کیک (روش دوم)

  1. برای تهیه این سس به روش دوم باید مثل روش قبلی ابتدا آب پرتقال را با نشاسته مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا نشاسته حل شود.
  2. سپس شیر و شکر را به آن اضافه کرده و مواد را روی حرارت قرار دهید.
  3. حرارت را بسیار کم کرده و مدام هم بزنید.
  4. در انتها وانیل را اضافه کرده و وقتی به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید. 
  5. وقتی سس خنک شد، آن را روی کیک سرد شده بریزید. 



	طرز تهیه سس پرتقال برای کیک به سه روش | وب

مواد لازم برای تهیه سس پرتقال برای کیک (روش سوم)


آب پرتقال1 لیوان
نشاسته ذرت1 ق غذاخوری
شکر2 ق غذاخوری
ژله پرتقالنصف بسته
خامهدر صورت تمایل

طرز تهیه سس پرتقال برای کیک (روش سوم)

    • در روش سوم تهیه سس پرتقال باید مثل دو دفعه قبلی ابتدا نشاسته ذرت را با آب پرتقال خوب مخلوط کنید تا نشاسته حل شود.
    • سپس شکر را اضافه کرده و ظرف را روی حرارت قرار دهید و مدام مواد را هم بزنید تا به جوش بیاید و به غلظت برسد. 
    • در این مرحله نصف بسته ژله پرتقالی را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید. 
    • در این مرحله می‌توانید کمی خامه نیز به مواد  اضافه کنید که در این صورت، رنگ سس پرتقالی شما کمرنگ می‌شود. 
    • وقتی سس به غلظت رسید، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مواد حسابی خنک شوند.
    • سس خنک‌شده و نیم‌بند را روی کیک خنک‌شده بریزید و نوش جان کنید.

    چند نکته درباره تهیه سس پرتقال برای کیک

    • برخی افراد برای تهیه این سس به جای استفاده از آب پرتقال، از آب پرتقال صنعتی استفاده می‌کنند. توصیه ما به شما این است که این کار را نکنید.
    • برای استفاده از رنده پوست پرتقال فراموش نکنید که باید تنها قسمت نارنجی رنگ پرتقال را رنده کنید و به سفیدی پوست پرتقال نرسید. این همان قسمتی است که سس شما را تلخ خواهد کرد.
    • در هر سه روش باید صبر کنید تا هم سس و هم کیک سرد شوند و بعد سس را روی کیک بریزید.
    امیدواریم از هر یک از این سه روشی که مورد پسندتان است این سس معطر و خوش‌رنگ را تهیه کرده و از عطر و طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. نوش جان.


    گردآوری: مجله اینترنتی وب