سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه کیک مخملی قرمز یا رد ولوت (مخصوص شب یلدا و ولنتاین)
کیک مخملی قرمز یا رد ولوت (Red Velvet) نوعی کیک خوشمزه و پرطرفدار است که به نوعی با کیک شکلاتی مقایسه میشود. دو تفاوت عمده کیک مخملی قرمز با کیک شکلاتی در استفاده از باتر میلک در کیک مخملی به جای شیر و همچنین استفاده کمتر از پودر کاکائو است.
اسید حاصل از باتر میلک با جوش شیرین موجود در این کیک واکنش نشان داده و بافتی خاص و حالتی خیس به این کیک میدهد که همین مورد در کنار رنگ بسیار زیبا و دلربای این کیک، دو عامل مهم در محبوبیت کیک رد ولوت هستند.
کیک مخملی قرمز به طور سنتی و اصیل به صورت لایهلایه تهیه شده و میان لایهها و روی کیک با پوششی از پنیر خامهای پوشانده میشود اما شما برای روی این کیک از باتر کریم، خامه فرم گرفته یا هر کاور دیگری میتوانید استفاده کنید.
با طرز تهیه محبوبترین کیک قرمز دنیا آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه کیک مخملی قرمز (رد ولوت):
کره بدون نمک | ½پیمانه (113 گرم) |
شکر | 1.5 پیمانه (300 گرم) |
تخم مرغ بزرگ | 2 عدد |
عصاره وانیل | 1 ق چایخوری |
آرد سفید | 2.5 پیمانه (250 گرم) |
پودر کاکائو روشن | 2 ق غذاخوری (15 گرم) |
جوش شیرین | 1 ق چایخوری |
نمک | ½ ق چایخوری |
باتر میلک | 1 پیمانه (240 میلیلیتر) |
سرکه سفید | 1 ق چایخوری |
رنگ خوراکی قرمز (رنگ مایع) | 2 ق غذاخوری |
شب یلدا با منوی وب
طرز تهیه کیک مخملی قرمز (رد ولوت):
- برای تهیه کیک مخملی قرمز طبق روال همیشگی پخت انواع کیک ابتدا باید فر را روشن کرده و دمای آن را روی 175-180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
- کف دو عدد قالب 23 سانتی را چرب کرده و با کاغذ روغنی مناسب بپوشانید.
- حالا کره که به دمای محیط رسیده را داخل یک کاسه ریخته و با همزن برقی حدود 1 تا 2 دقیقه بزنید تا حالت نرمی پیدا کند.
- سپس شکر را به کره افزوده و آنقدر بزنید تا حالت پفی و رنگ روشن پیدا کند. (2-3 دقیقه)
- حالا تخممرغها را یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید و بعد عصاره وانیل را نیز اضافه کرده و خوب مواد را هم بزنید.
- در ظرفی جداگانه؛ آرد سفید، پودر کاکائو و نمک را الک کرده و ویسک کنید.
- داخل یک کاسه، باتر میلک و رنگ خوراکی قرمز را باهم ترکیب کنید.
- حالا به ترتیب، مواد خشک و باتر میلک مخلوطشده با رنگ را به مخلوط کره، شکر و تخممرغ اضافه کنید و هم بزنید. سعی کنید ترتیب مخلوطکردن مواد به صورتی باشد که با آرد شروع و با آرد به پایان برسد.
- داخل ظرفی دیگر، سرکه سفید را با جوش شیرین مخلوط کنید.
- وقتی صدای گاز حاصله (چیزی شبیه فش فش کردن) شنیدید، بلافاصله ترکیب را به مایه کیک اضافه کنید و مواد را باهم فولد کنید. اضافهکردن این ترکیب باث ایجاد بافت پفی و پنبهای در کیک میشود.
- حالا مایه کیک آماده شده را به سرعت و به طور مساوی داخل قالبهای از قبل آمادهشده بریزید و قالبها را تکان دهید تا سطح مواد یکدست و صاف شوند.
- کیکها را داخل فر قرار داده و به مدت25 تا 30 دقیقه با همان دمای 175 تا 180 درجه سانتی گراد بپزید.
- برای تست کردن پختگی کیکها، مثل همیشه یک خلال دندان یا نوک چاقو را داخل کیک فرو کنید، اگر مواد کیک به تستر نچسبیده بود، کیک شما پخته و آماده است.
- وقتی کیکها را از فر بیرون آورید، ابتدا حدود 20 دقیقه صبر کنید تا داخل همان قالبها خنک شوند و بعد آنها را از قالب خارج کنید تا کاملا سرد بشوند.
- وقتی کیکها کاملا خنک شدند، آنها را با سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت تا 12 ساعت (شب تا صبح) داخل یخچال قرار دهید. این کار برای آسترکشی کیک به شما کمک زیادی میکند.
کیک مخملی قرمز و خوشمزه شما آماده است. حالا سراغ درستکردن فراستینگ یا پوشش روی کیک میرویم.
مواد لازم برای فراستینگ یا پوشش روی کیک مخملی:
پنیر خامه ای (دمای محیط) | 227 گرم |
پنیر ماسکارپونه (دمای محیط) | 227 گرم |
عصاره وانیل | 1 ق چایخوری |
پودر قند | 115 گرم |
خامه فرم گرفته | 360 میلیلیتر |
طرز تهیه فراستینگ یا پوشش روی کیک مخملی:
همانطور که گفته شد، کاور اصلی و سنتی کیک مخملی قرمز، نوعی پنیر خامهای است که در ادامه طرز تهیه آن را خواهید دید.
- برای تهیه این فراستینگ ابتدا پنیر خامهای و پنیر ماسکارپونه را باهم داخل ظرفی ریخته و مخلوط کنید تا یکدست و نرم شوند.
- عصاره وانیل و پودر قند را نیز اضافه کنید و ابتدا با سرعت کم و بعد با سرعت متوسط خوب مخلوط کنید.
- حالا نوبت اضافه کردن خامه فرم گرفته است. خامه فرم گرفته خنک را در حین هم زدن مواد، به تدریج به ترکیب بالا اضافه کنید و کمکم سرعت همزن را بالا ببرید تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند.
- کرم پنیر خامهای شما آماده است. حالا نوبت آسترکشی کیک است.
آموزش آسترکشی و سوارکردن کیک مخملی قرمز:
- برای سوارکردن کیک یا روی هم قرار دادن لایهها باید یکی از کیکها را کف ظرف مناسبی قرار دهید و روی آن مقدار زیادی از فراستینگ بریزید.
- پنیر خامهای را با استفاده از کفگیر مخصوص آسترکشی (اسپاچولا)، روی سطح کیک پخش کنید.
- کیک دوم را روی کیک اول قرار داده و رو و اطراف آن را با فراستینگی که آماده کردید حسابی بپوشانید.
- با استفاده از اسپاچولا هر طرحی که دوست دارید روی فراستینگ پیاده کنید.
- حالا کیک آمادهشده را به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید و سپس آن را سرو کنید.
امیدواریم از این موزش جامع و کاربردی نهایت استفاده را ببرید و شب یلدا یا ولنتاین امسال را با یک کیک مخملی قرمز خوشمزه، خوشرنگ و زیبا سپری کنید.
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست