شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه کیک چای و دارچین، یک کیک عصرانه خوش‌ عطر


بله درست خواندید، نام این کیک، کیک چای و دارچین است. این کیک علی رغم نام عجیب و نا آشنایی که دارد بسیار خوش عطر و طعم بوده و یکی از بهترین گزینه‌ها برای یک وعده عصرانه می‌باشد. طرز تهیه کیک چای و دارچین مانند اغلب کیک‌های دیگر است و شاید مهم‌ترین و قابل‌ توجه‌ترین نکته در تهیه این کیک، استفاده از چای دم‌کرده غلیظ در پخت آن باشد. 
در اینجا قصد داریم طرز تهیه کیک چای و دارچین بسیار خوشمزه‌ای را به همراه سس روی کیک به شما آموزش دهیم که بعد از پخت، عطر فوق‌العاده آن فضای خانه شما را پر خواهد کرد.

مواد لازم برای تهیه کیک چای و دارچین:

آرد2.5 پیمانه
تخم مرغ4 عدد
شکر1.5 پیمانه
روغن1 پیمانه
چای دمکرده غلیظ1 پیمانه
بیکینگ پودر1 ق مرباخوری
دارچین1 ق چای‌خوری


	طرز تهیه کیک چای و دارچین، یک کیک عصرانه خوش‌ عطر | وب


طرز تهیه کیک چای و دارچین:

  1. برای تهیه کیک چای و دارچین ابتدا تخم‌مرغ‌ها را داخل ظرفی شکسته و خوب هم بزنید.
  2. شکر را کم‌کم به تخم‌مرغ‌ها اضافه کرده و با هم‌زن خوب آن‌ها را مخلوط کنید. 
  3. هم‌زدن را تا زمانی‌که مواد حالت فرم‌گرفته و سفت پیدا کند ادامه دهید. این زمان حدود 7 تا 10 دقیقه به طول می‌انجامد.
  4. حالا نوبت اضافه‌کردن روغن به مواد کیک چای است. پس آن را نیز اضافه کرده و با سرعت 1 هم‌زن، مواد را خوب مخلوط کنید. 
  5. حالا چای‌ دم‌کرده غلیظ که خنک شده را به همراه پودر دارچین به مواد اضافه کرده و باز هم مواد را مخلوط کنید.
  6. در آخر بیکینگ پودر و آرد را افزوده و تمام مواد را خوب باهم مخلوط کنید. 
  7. کف قالب مورد نظر را چرب کرده و آردپاشی کنید و یا کاغذ روغنی پهن کرده و روی آن را با برس مخصوص، چرب کنید. 
  8. مواد را داخل قالب ریخته و آن را به مدت 40 دقیقه داخل فر با دمای 170 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. 
  9. بعد از 40 دقیقه، با نوک یک چاقو و یا یک خلال دندان تمیز پختگی کیک را تست کنید و اگر کافی بود، آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود و بعد آن را برش بزنید. 
  10. حالا با استفاده از مواد اولیه و دستور‌العمل زیر، سس روی کیک را تهیه کرده و داغ‌داغ روی کیک خنک‌شده بریزید.

مواد لازم برای تهیه سس روی کیک چای و دارچین:

شیر1 پیمانه
آرد2 ق غذاخوری
شکر4 ق غذاخوری
پودر کاکائو1 ق مرباخوری

طرز تهیه سس روی کیک چای و دارچین:

  1. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و داخل ظرف مناسبی بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
  2. مواد را هم بزنید تا جایی که غلظت آن‌ها مانند غلظت فرنی شود.
  3. وقتی سس به غلظت مناسب رسید آن را از روی حرارت برداشته و داغ‌داغ روی کیک چای بریزید.
  4. روی کیک را با پودر نارگیل یا کنجد سفید تزیین نمایید. نوش جان.


	طرز تهیه کیک چای و دارچین، یک کیک عصرانه خوش‌ عطر | وب

نکته: 
تهیه و استفاده از سس برای روی کیک چای دل‌خواه است و می‌توانید آن را حذف کرده و مقداری پودر قند یا خاک قند روی کیک الک کنید و آن را نوش جان نمایید. 

کیک چای و دارچین بافتی بسیار نرم و سبک و عطر و طعم بسیار خوبی دارد. می‌توانید این کیک را در منزل به راحتی تهیه کرده و به عنوان کیک صبحانه یا عصرانه همراه با چای یا شیر میل کنید و از آن لذت ببرید. 


گردآوری: گروه آشپزی وب