شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه کیک چای و دارچین، یک کیک عصرانه خوش عطر
بله درست خواندید، نام این کیک، کیک چای و دارچین است. این کیک علی رغم نام عجیب و نا آشنایی که دارد بسیار خوش عطر و طعم بوده و یکی از بهترین گزینهها برای یک وعده عصرانه میباشد. طرز تهیه کیک چای و دارچین مانند اغلب کیکهای دیگر است و شاید مهمترین و قابل توجهترین نکته در تهیه این کیک، استفاده از چای دمکرده غلیظ در پخت آن باشد.
در اینجا قصد داریم طرز تهیه کیک چای و دارچین بسیار خوشمزهای را به همراه سس روی کیک به شما آموزش دهیم که بعد از پخت، عطر فوقالعاده آن فضای خانه شما را پر خواهد کرد.
مواد لازم برای تهیه کیک چای و دارچین:
آرد | 2.5 پیمانه |
تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | 1.5 پیمانه |
روغن | 1 پیمانه |
چای دمکرده غلیظ | 1 پیمانه |
بیکینگ پودر | 1 ق مرباخوری |
دارچین | 1 ق چایخوری |
طرز تهیه کیک چای و دارچین:
- برای تهیه کیک چای و دارچین ابتدا تخممرغها را داخل ظرفی شکسته و خوب هم بزنید.
- شکر را کمکم به تخممرغها اضافه کرده و با همزن خوب آنها را مخلوط کنید.
- همزدن را تا زمانیکه مواد حالت فرمگرفته و سفت پیدا کند ادامه دهید. این زمان حدود 7 تا 10 دقیقه به طول میانجامد.
- حالا نوبت اضافهکردن روغن به مواد کیک چای است. پس آن را نیز اضافه کرده و با سرعت 1 همزن، مواد را خوب مخلوط کنید.
- حالا چای دمکرده غلیظ که خنک شده را به همراه پودر دارچین به مواد اضافه کرده و باز هم مواد را مخلوط کنید.
- در آخر بیکینگ پودر و آرد را افزوده و تمام مواد را خوب باهم مخلوط کنید.
- کف قالب مورد نظر را چرب کرده و آردپاشی کنید و یا کاغذ روغنی پهن کرده و روی آن را با برس مخصوص، چرب کنید.
- مواد را داخل قالب ریخته و آن را به مدت 40 دقیقه داخل فر با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید.
- بعد از 40 دقیقه، با نوک یک چاقو و یا یک خلال دندان تمیز پختگی کیک را تست کنید و اگر کافی بود، آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود و بعد آن را برش بزنید.
- حالا با استفاده از مواد اولیه و دستورالعمل زیر، سس روی کیک را تهیه کرده و داغداغ روی کیک خنکشده بریزید.
مواد لازم برای تهیه سس روی کیک چای و دارچین:
شیر | 1 پیمانه |
آرد | 2 ق غذاخوری |
شکر | 4 ق غذاخوری |
پودر کاکائو | 1 ق مرباخوری |
طرز تهیه سس روی کیک چای و دارچین:
- تمام مواد را با هم مخلوط کرده و داخل ظرف مناسبی بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
- مواد را هم بزنید تا جایی که غلظت آنها مانند غلظت فرنی شود.
- وقتی سس به غلظت مناسب رسید آن را از روی حرارت برداشته و داغداغ روی کیک چای بریزید.
- روی کیک را با پودر نارگیل یا کنجد سفید تزیین نمایید. نوش جان.
نکته:
تهیه و استفاده از سس برای روی کیک چای دلخواه است و میتوانید آن را حذف کرده و مقداری پودر قند یا خاک قند روی کیک الک کنید و آن را نوش جان نمایید.
کیک چای و دارچین بافتی بسیار نرم و سبک و عطر و طعم بسیار خوبی دارد. میتوانید این کیک را در منزل به راحتی تهیه کرده و به عنوان کیک صبحانه یا عصرانه همراه با چای یا شیر میل کنید و از آن لذت ببرید.
گردآوری: گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست