دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

گراتن سبزیجات


پیاز را تفت می‌دهیم تا فقط سبك شود سپس قارچ را به آن اضافه كرده، حرارت باید زیاد باشد تا...
مواد لازم( برای 4 تا 6 نفر ):

هویج خلالی و پخته 3 عدد

كدوی سبز 3 عدد

لوبیا سبز خرد و پخته شده 200 گرم

پنیر پیتزا 400 گرم

قارچ خرد شده 200 گرم

رب گوجه فرنگی 3 قاشق سوپخوری

پیاز 1 عدد

دارچین، زردچوبه، فلفل و نمك به میزان لازم


مواد لازم برای تهیه سس سفید:

كره 50 گرم
خامه 100 گرم
شیر 2.5 لیوان
آرد 0.5 لیوان

طرز تهیه سس سفید:

آرد را به تدریج به شیر سرد اضافه می‌كنیم. روی حرارت گذاشته تا كم كم سفت شود. بعد كره و روغن را اضافه می‌كنیم.

طرز تهیه گراتن:

می توانیم از گل كلم، كلم سفید یا هر سبزی فصل كه در دسترس است استفاده كنیم.

پیاز را تفت می‌دهیم تا فقط سبك شود سپس قارچ را به آن اضافه كرده، حرارت باید زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد. ادویه‌ها و رب را اضافه می‌كنیم. لوبیا سبز پخته، هویج پخته و كدو را باپوست خلالی كرده و تفت می‌دهیم. زیر شعله را خاموش می‌كنیم.

ظرف گراتن باید ظرفی باشد كه می‌خواهیم سر میز غذا بیاوریم. بنابراین در ظرف پیركسی سس سفید ریخته، بعد كمی مواد تفت خورده در بالا، دوباره سس سفید و همین طور در روی سطح ظرف پنیر پیتزا می‌ریزیم.

در فر به مدت 0.5 ساعت در حرارت 175 درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر قرار داده سپس به مدت 5 دقیقه گریل را روشن می‌كنیم. تا پنیر پیتزا طلایی شود.

گردآوری: گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع: yadbegir.com
مطالب پیشنهادی:
كلم پلو شیرازی
چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟
ترشی نازخاتون، بسیار خوشمزه!
ماهی آزاد طرد با سیب زمینی و شاهی
کیک یک تخم مرغی