سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

سس گوجه فرنگی


کره  :  ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی  :  ۳ قاشق سوپخوری
آب  :  ۱ فنجان
آرد سفید  :  ۱ قاشق سوپخوری
آب لیموترش  :  ۰.۵ فنجان
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
کره را داغ کرده، رب گوجه فرنگی و آرد و نمک و فلفل در آن ریخته، …

کره  :  ۱۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی  :  ۳ قاشق سوپخوری

آب  :  ۱ فنجان

آرد سفید  :  ۱ قاشق سوپخوری

آب لیموترش  :  ۰.۵ فنجان

فلفل  :   قدری

نمک  :   قدری

کره را داغ کرده، رب گوجه فرنگی و آرد و نمک و فلفل در آن ریخته، هم بزنید تا کمی سرخ شود. سپس یک لیوان آب بریزید و بجوشانید ولی مواظب باشید زیاد غلیظ نشود. همین که باندازه کافی غلیظ شد، نیم استکان آبلیمو بریزید و بردارید. البته ریختن آبلیمو اختیاری است.