شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

مربا انجیر


یکی از بهترین خوراکی ها برای سفره افطار ماه رمضان انواع مرباهاست. در این مقاله طرز تهیه مربا انجیر را آموزش داده ایم.

مواد لازم برای تهیه مربا انجیر :

شکر: 800 گرم
انجیر: یک کیلو‌
آبلیمو: یک قاشق غذا‌خوری
گلاب: 2 قاشق غذا‌خوری
آب: یک لیوان


طرز تهیه مربا انجیر :

ابتدا انجیر‌ها را شسته و روی انجیر‌ها با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.
شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.
بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیر‌ها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید.
در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیر‌ها نفوذ کند و مربا آماده شود.
برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیر‌های ریز و سبز استفاده کنید.

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : sara.jamejamonline.ir