شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
مجله ویستا

ماهی کنجدی با سس مرکبات


ماهی ها را با نمک و فلفل آغشته کنيد و کنجد را روی آن بپاشيد. سپس در روغن زيتون که با حرارت ملايم در تابه گرم شده آنرا به آرامی سرخ کنيد تا طلايی شود....


( زمان پخت: 20دقيقه )

مواد لازم براي برای 4 نفر:

ــ 4 عدد ماهی حلوايی فيله شده

– نمک و فلفل سياه به ميزان لازم

– 2 ق.س دانه کنجد

– 1 ق.س روغن زيتون

– يک دوم فنجان آب پرتغال

– 2 عدد پرتغال پوست کنده و قسمت شده

–1 عدد ليمو- 2 ق.س پيازچه

طرز تهيه:
ماهی ها را با نمک و فلفل آغشته کنيد و کنجد را روی آن بپاشيد. سپس در روغن زيتون که با حرارت ملايم در تابه گرم شده آنرا به آرامی سرخ کنيد تا طلايی شود. سپس آنها را در يک ديس گذاشته گرم نگهداريد. حرارت را کم کنيد و آب پرتغال را درون تابه ريخته و هم بزنيد تا غليظ و شيرين شود . سپس آنرا روی فيله‌های ماهی ريخته و با پرتغال و ليموترش تکه تکه شده تزئين کنيد.

ارزش غذايی:
کالری : 213
چربی: 7
پروتئين :23
فيبر: 3
سديم: 162
کربوهيدرات:15
گردآوری:گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع: hamshahrion,ine.ir