دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا
2 دستور مختلف برای تهیه آش گوجه فرنگی
آش گوجه فرنگی در شهرهای شرقی کشور همچون مشهد و نیشابور تا غرب کشور همچون تبریز و اردبیل طرفدارانی دارد.
آش گوجه نوعی پیش غذای محلی به شمار میرود. البته بسیاری آن را به عنوان غذای اصلی نیز مصرف میکنند. این آش در شهرهای شرقی کشور همچون مشهد و نیشابور تا غرب کشور همچون تبریز و اردبیل طرفدارانی دارد.
طرز تهیه به روش اول:
مواد لازم :
پیاز : سه عدد
روغن : سه قاشق سوپخوری
لپّه: سه قاشق سوپخوری
برنج : نیم کیلو
نمک و فلفل : به مقدار کافی
سبزی آش : یک کیلو
گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
گوجه فرنگی : دو کیلو
نعنا خشک : یک قاشق سوپخوری.
طرز تهیه :
پیاز : سه عدد
روغن : سه قاشق سوپخوری
لپّه: سه قاشق سوپخوری
برنج : نیم کیلو
نمک و فلفل : به مقدار کافی
سبزی آش : یک کیلو
گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
گوجه فرنگی : دو کیلو
نعنا خشک : یک قاشق سوپخوری.
طرز تهیه :
یکی از پیازها را خرد کرده، در روغن سرخ کنید تا رنگش طلائی شود.
شش یا هفت لیوان آب داغ، لپه، برنج، نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم به مدت بیست دقیقه بپزد.
گوشت را با دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده به صورت گلولههای کوچکی در آورده و در آش بریزید.
سبزیها را خرد کرده و به آش اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد و لعاب دهد. سپس گوجه فرنگیها را رنده کرده داخل آش بریزید.
نعنا را در روغن سرخ کنید و هنگامی که آش آماده شد، به عنوان تزئین و البته بهبود مزه روی آن ریخته، میل نمائید.
طرز تهیه به روش دوم:
مواد لازم :
برنج : یک پیمانه
لوبیا چیتی : دو پیمانه
آب : یک لیتر
تره و جعفری خرد شده : یک کیلو
آب گوجه فرنگی : یک لیتر
پیاز داغ : یک پیمانه
زرد چوبه : یک قاشق غذاخوری
نعنا خشک: صد گرم
آبغوره : یک پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم.
برنج : یک پیمانه
لوبیا چیتی : دو پیمانه
آب : یک لیتر
تره و جعفری خرد شده : یک کیلو
آب گوجه فرنگی : یک لیتر
پیاز داغ : یک پیمانه
زرد چوبه : یک قاشق غذاخوری
نعنا خشک: صد گرم
آبغوره : یک پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم.
طرز تهیه :
برنج را از شب قبل بدون نمک خیس کنید.
برنج را از شب قبل بدون نمک خیس کنید.
لوبیا را بپزید.
آب برنج را خالی کنید و برنج خیس خورده را در قابلمه مورد نظر بریزید و آب و تره و جعفری خردشده و لوبیای پخته و آب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا کاملاً آش جا بیفتد.
پیاز داغ و زردچوبه را نیز تفت دهید و داخل آش بریزید. سپس نعنا خشک را در آش ریخته و در آخر آبغوره و نمک و فلفل را اضافه کنید.
نکته :
دقت کنید که این آش هر چه تندتر باشد، خوشمزهتر است. بعد از اینکه آش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر کشیده ونعنا داغ فراوان روی آن بریزید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : sara.jamejamonline.ir
مطالب پیشنهادی :
طرز تهیه یک سوپ فوق العاده خوش طعم
سوپ نخود، شامی سبک برای شب های زمستان
سوپ جو با سیر کباب شده
سوپ سفيد
نمونه های عالی از سوپ های خوشمزه
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران پزشکیان مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم رهبر انقلاب دولت چهاردهم دولت محمدجواد ظریف رئیس جمهور مجلس انتخابات
قتل هواشناسی سلامت تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران تب دنگی اربعین پشه آئدس سازمان هواشناسی وزارت بهداشت گرمای هوا
قیمت خودرو قیمت دلار خودرو واردات خودرو بازار خودرو مالیات حقوق بازنشستگان برق قیمت طلا مایکروسافت ایران خودرو بازنشستگان
عاشورا سینمای ایران مهاجرت سعید راد تلویزیون فضای مجازی کربلا دفاع مقدس رسانه ملی محرم سینما موسیقی
دانش بنیان فناوری دانشگاه تهران دانشگاه حوزه علمیه وزارت علوم دانشگاه آزاد اسلامی اختلال جهانی
جو بایدن کامالا هریس دونالد ترامپ رژیم صهیونیستی یمن اسرائیل فلسطین آمریکا غزه روسیه چین جنگ غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه استقلال المپیک 2024 پاریس تراکتور المپیک
همستر کامبت ایلان ماسک فیلترینگ گوگل تلگرام ویندوز سامسونگ ناسا
سازمان غذا و دارو تغذیه خواب دیابت مغز استرس ویتامین افسردگی چای