سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
2 دستور مختلف برای تهیه آش گوجه فرنگی
آش گوجه فرنگی در شهرهای شرقی کشور همچون مشهد و نیشابور تا غرب کشور همچون تبریز و اردبیل طرفدارانی دارد.
آش گوجه نوعی پیش غذای محلی به شمار میرود. البته بسیاری آن را به عنوان غذای اصلی نیز مصرف میکنند. این آش در شهرهای شرقی کشور همچون مشهد و نیشابور تا غرب کشور همچون تبریز و اردبیل طرفدارانی دارد.
طرز تهیه به روش اول:
مواد لازم :
پیاز : سه عدد
روغن : سه قاشق سوپخوری
لپّه: سه قاشق سوپخوری
برنج : نیم کیلو
نمک و فلفل : به مقدار کافی
سبزی آش : یک کیلو
گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
گوجه فرنگی : دو کیلو
نعنا خشک : یک قاشق سوپخوری.
طرز تهیه :
پیاز : سه عدد
روغن : سه قاشق سوپخوری
لپّه: سه قاشق سوپخوری
برنج : نیم کیلو
نمک و فلفل : به مقدار کافی
سبزی آش : یک کیلو
گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
گوجه فرنگی : دو کیلو
نعنا خشک : یک قاشق سوپخوری.
طرز تهیه :
یکی از پیازها را خرد کرده، در روغن سرخ کنید تا رنگش طلائی شود.
شش یا هفت لیوان آب داغ، لپه، برنج، نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم به مدت بیست دقیقه بپزد.
گوشت را با دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط کرده به صورت گلولههای کوچکی در آورده و در آش بریزید.
سبزیها را خرد کرده و به آش اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد و لعاب دهد. سپس گوجه فرنگیها را رنده کرده داخل آش بریزید.
نعنا را در روغن سرخ کنید و هنگامی که آش آماده شد، به عنوان تزئین و البته بهبود مزه روی آن ریخته، میل نمائید.
طرز تهیه به روش دوم:
مواد لازم :
برنج : یک پیمانه
لوبیا چیتی : دو پیمانه
آب : یک لیتر
تره و جعفری خرد شده : یک کیلو
آب گوجه فرنگی : یک لیتر
پیاز داغ : یک پیمانه
زرد چوبه : یک قاشق غذاخوری
نعنا خشک: صد گرم
آبغوره : یک پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم.
برنج : یک پیمانه
لوبیا چیتی : دو پیمانه
آب : یک لیتر
تره و جعفری خرد شده : یک کیلو
آب گوجه فرنگی : یک لیتر
پیاز داغ : یک پیمانه
زرد چوبه : یک قاشق غذاخوری
نعنا خشک: صد گرم
آبغوره : یک پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم.
طرز تهیه :
برنج را از شب قبل بدون نمک خیس کنید.
برنج را از شب قبل بدون نمک خیس کنید.
لوبیا را بپزید.
آب برنج را خالی کنید و برنج خیس خورده را در قابلمه مورد نظر بریزید و آب و تره و جعفری خردشده و لوبیای پخته و آب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا کاملاً آش جا بیفتد.
پیاز داغ و زردچوبه را نیز تفت دهید و داخل آش بریزید. سپس نعنا خشک را در آش ریخته و در آخر آبغوره و نمک و فلفل را اضافه کنید.
نکته :
دقت کنید که این آش هر چه تندتر باشد، خوشمزهتر است. بعد از اینکه آش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر کشیده ونعنا داغ فراوان روی آن بریزید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : sara.jamejamonline.ir
مطالب پیشنهادی :
طرز تهیه یک سوپ فوق العاده خوش طعم
سوپ نخود، شامی سبک برای شب های زمستان
سوپ جو با سیر کباب شده
سوپ سفيد
نمونه های عالی از سوپ های خوشمزه
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست