سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه پیتزای تخم مرغی، بدون نیاز به خمیر
با این مقدار مواد لازم بهاندازه یک ماهیتابه بزرگ از «پیتزا تخممرغی» خواهیم داشت.
مواد لازم برای پیتزا تخم مرغی :
دو عدد پیاز متوسط، معادل 200 گرم
دو کاسه ماست خوری پنیر پیتزا رنده شده، معادل 200 گرم
دو کاسه ماست خوری پنیر پیتزا رنده شده، معادل 200 گرم
پنیر پیتزا : نصف فنجان
کنسرو نخودفرنگی، معادل 50 گرم
دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی، معادل 80 گرم
کنسرو نخودفرنگی، معادل 50 گرم
دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی، معادل 80 گرم
دو قاشق غذاخوری جعفری خردکرده، معادل 10 گرم
یک کاسه ماستخوری گوشت چرخکرده، معادل 250 گرم
یک کاسه ماستخوری گوشت چرخکرده، معادل 250 گرم
هفت عدد تخممرغ، نصف فنجان روغن، معادل 50 گرم.
نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
یکچهارم قاشق چایخوری زعفران.
یکچهارم قاشق چایخوری زعفران.
آشنایی با روش تهیه پیتزا تخم مرغی
دو عدد پیاز را در نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه به آن اضافه میکنیم.
نصف پیازداغ (بدون روغن) را جدا کرده، کنار میگذاریم.
دو قاشق رب گوجه را در یک فنجان آب حل میکنیم و در بقیه پیازداغ تفت میدهیم.
سپس گوشت چرخکرده، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده، تفت میدهیم.
نصف پیازداغ (بدون روغن) را جدا کرده، کنار میگذاریم.
دو قاشق رب گوجه را در یک فنجان آب حل میکنیم و در بقیه پیازداغ تفت میدهیم.
سپس گوشت چرخکرده، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده، تفت میدهیم.
نصف فنجان کنسرو نخودفرنگی را اضافه میکنیم تا مایه گوشتی آماده شود.
سپس ماهیتابه را کمی کج میکنیم تا روغن آن جدا شود.
سپس ماهیتابه را کمی کج میکنیم تا روغن آن جدا شود.
هفت عدد تخممرغ، دو قاشق جعفری خردکرده، زعفران آب کرده، پیازداغ جدا کرده، کمی نمک و فلفل را مخلوط کرده، هم میزنیم تا مایه تخممرغی به دست آید.
روغن مایه گوشتی را جدا کرده، در یک ماهیتابه بزرگ روی شعله میگذاریم.
سپس مایه تخممرغی را اضافه کرده، در ماهیتابه را برای مدت 5 الی 10 دقیقه میگذاریم تا تخممرغها تقریباً بسته شوند.
سپس مایه تخممرغی را اضافه کرده، در ماهیتابه را برای مدت 5 الی 10 دقیقه میگذاریم تا تخممرغها تقریباً بسته شوند.
کمی پنیر سپس مایه گوشتی را اضافه میکنیم و روی آن را دوباره پنیر میریزیم.
در ماهیتابه را برای مدت 5 الی 10 دقیقه میگذاریم تا پنیر ذوب شود. اکنون شعله را خاموش میکنیم.
پیتزا تخممرغی را در دیس کشیده سپس آن را برش میزنیم تا آماده پذیرایی شود.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : tebyan.net
مطالب پیشنهادی :
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : tebyan.net
مطالب پیشنهادی :
طرز تهیه پیتزای فوری
طرز تهیه پیتزا مافینی
با این قایق های خوشمزه کودک تان را به اشتها آورید
قارچ شکم پر
پیتزا وارونه
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست