چهارشنبه, ۱۶ خرداد, ۱۴۰۳ / 5 June, 2024
مجله ویستا

آش کشک، مخصوص افطار


بعد از اینكه برنج پخت، گوشت چرخ كرده را ( كه همراه یك پیاز رنده شده مخلوط كرده ایم ) به صورت كوفته در می آوریم و به مواد اضافه می كنیم و به مدت 20 دقیقه اجازه می دهیم تا جا بیفتد.

مواد لازم :
نخود : نصف لیوان
لوبیا سفید : نصف لیوان
برنج : 100 گرم
كشك : چهار قاشق غذاخوری
پیاز متوسط : 1 عدد
گوشت چرخ كرده : 150 گرم
سیر داغ : به مقدار لازم

طرز تهیه :
ابتدا نخود و لوبیا را می پزیم .
سپس برنج را اضافه می كنیم.
بعد از اینكه برنج پخت، گوشت چرخ كرده را ( كه همراه یك پیاز رنده شده مخلوط كرده ایم ) به صورت كوفته در می آوریم و به مواد اضافه می كنیم و به مدت 20 دقیقه اجازه می دهیم تا جا بیفتد.
در آخر كشك را اضافه می كنیم.
برای تزئین روی آش می توان از سیر داغ استفاده کرد.



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifesyyle
منبع : tebyan.net



مطالب پیشنهادی :

آش نخود مخصوص افطار روزه داران !

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی

سوپ قارچ با سس سفيد

سوپ جوجه و ذرت تازه با شیر!

سوپ پیاز فرانسوی