شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
چیکن استروگانف
● مواد لازم :
▪ سینه مرغ ( نیم کیلو ) به صورت فیله
▪ پیاز :۱ عدد
▪ قارچ :۲۵۰ گرم
▪ سیب زمینی یا چیپس :۲ عدد
▪ خامه : ۶ قاشق غذا خوری (یا سس گوجه فرنگی )
▪ فلفل سبز دلمه: ۱ عدد
▪ کره : ۱۰۰ گرم
▪ نمک و فلفل : به مقدار لازم
▪ روغن برای سرخ کردن : به مقدار لازم
● طرز تهیه : فیله مرغ را به صورت رشته های باریک بریده با پیاز خلال شده خوب سرخ می کنیم و با فلفل سبز که آنرا هم به صورت خلال خرد کرده ایم تفت می دهیم نمک و فلفل و ادویه را افزوده با یک لیوان آب می گذاریم تا چند جوش بزند سپس خامه* را اضافه کرده از روی حرارت برمیداریم خوب هم میزنیم و در آخر پس از کشیدن غذا در ظرف مورد نظر خلال های سیب زمینی را روی آن می پاشیم و صرف می کنیم. سیب زمینی برای بیف و چیکن استروگانف بسیار نازک خلال میشود. میتوانیم سس سفید و خامه را مخلوط کرده بعنوان سس روی غذا بریزیم.
http://www.iranchef.com/learning/cooking/۰۰۰۵۳۶.php
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب دولت چین ایران رئیس جمهور پاکستان رئیسی گشت ارشاد دولت سیزدهم کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور سیل سردار رادان تهران قم سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان سلامت شهرداری تهران پلیس زنان
خودرو دلار واردات خودرو قیمت خودرو آفریقا تورم قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو سایپا ایران خودرو ارز
پایتخت سریال پایتخت خانواده تلویزیون موسیقی ترانه علیدوستی فیلم سریال سینمای ایران مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
فلسطین غزه اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه روسیه حماس طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا ترکیه
پرسپولیس فوتبال آلومینیوم اراک جام حذفی استقلال فوتسال بازی بارسلونا تراکتور باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر انگلیس
همراه اول ناسا الماس تسلا فیلترینگ سامسونگ
دندانپزشکی مالاریا آلزایمر پیری کاهش وزن سلامت روان زوال عقل