یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

بروکلی را با سس گوجه‌فرنگی بخورید


بروکلی را با سس گوجه‌فرنگی بخورید
تحقیقات نشان می‌دهد که کلم بروکلی و سس گوجه‌فرنگی از جمله مواد غذایی هستند که خاصیت ضد سرطانی دارند.
اما هنگامی که بروکلی را به همراه سس گوجه‌فرنگی بخورید، خواص ضد سرطانی آن چندین برابر می‌شود.
به عنوان مثال آزمایش ها نشان داده است که خوردن کلم بروکلی به تنهایی تا ۴۰ درصد و خوردن سس گوجه‌فرنگی به تنهایی تا ۳ درصد شانس ابتلا به سرطان را کاهش می دهد. اما هنگامی که هر دو همراه با هم مصرف شوند این میزان به ۵۰ درصد می‌رسد.
به گفته پزشکان افراد بالغ در روز به ۱۰۰ گرم بروکلی و نصف فنجان سس گوجه‌فرنگی نیاز دارند تا تاثیر واضح ضد سرطانی آن را در خود مشاهده کنند.
از سوی دیگر در صورتی که کلم بروکلی در سس گوجه‌فرنگی پخته شود، آنتی‌اکسیدانت‌های آن بهتر جذب بدن می‌شوند. البته باید توجه داشته باشید که در صورتی که به کلم بروکلی بیش از حد حرارت داده شود، خواص آن از بین می‌رود و بهترین راه، بخارپز کردن آن است.
منبع : همشهری آنلاین


همچنین مشاهده کنید