یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

بیسکویت مربایی


بیسکویت مربایی
مواد لازم : مقدار
كره یا مارگارین : ۲۲۵ گرم
پودر قند: ۲۲۵ گرم
تخم مرغ زده شده : دو عدد
اسانس وانیل: چند قطره
آرد سفید : ۴۵۰ گرم
مربا یا مارمالاد توت فرنگی یا زردآلو: مقداری
آرد را در ظرف گودی الك كنید و كره و پودر قند را در ظرفی دیگر با هم مخلوط كرده، به صورت كرم درآورید. تخم مرغ را به مخلوط كره و پودر قند بیفزایید و سپس وانیل را اضافه كنید. آرد را به این مخلوط بیفزایید و آن را به صورت خمیر نرمی درآورید. خمیر را روی سطحی كه كمی آرد روی آن پاشیده اید، قرار داده و خوب ورز دهید. خمیر را با وردنه به قطر حدود ۳ میلی متر باز كنید و به صورت دایره های كوچك و یا هر قالب دلخواه دیگری قالب بزنید. در صورتی كه از قالب گرد استفاده می كنید، جزئیات صورتك را با ایجاد دو دایره خالی به جای چشم ها و یك شكاف به عنوان دهان صورتك روی نیمی از دایره ها اجرا كنید. بیسكویت ها را در سینی فری كه از قبل با یك قطعه كاغذ روغنی پوشانده اید، بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی كه طلایی شوند، در فر با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت بپزید. سپس با سینی از فر خارج كرده، بگذارید در سینی سرد شوند. پس از آنكه كمی سرد شدند از سینی خارج كرده و روی شبكه سیمی كاملاً سرد كنید.
پس از سرد شدن كامل بیسكویت ها روی بیسكویت های ساده كمی مارمالاد بمالید و یك بیسكویت با طرح صورتك را روی آن قرار دهید. در میان این بیسكویت ها می توانید انواع مارمالاد از قبیل مارمالاد تمشك، پرتقال و یا شكلات بریزید. همچنین با انواع قالب ها می توانید بیسكویت هایی با طرح های متنوع و مختلف درست كنید.
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید