یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

شیرینی توت با بادام


شرح حال این غذا:
مواد لازم:
پودر بادام یک پیمانه
پودر قند نصف پیمانه
گلاب به مقدار کافی
خلال پسته برای ساقه توت
دستور تهیه: پودر بادام را با نصف پودر قند مخلوط کرده وبه آن گلاب اضافه کرده تا خمیر بدست آید. تکه‌ای از خمیر را برداشته و به شکل توت در آورده و در پودر قند می‌غلطانیم و از خلال پسته برای ساقه آن استفاده می‌کنیم. می‌توان از رنگ خوراکی نیز استفاده کرد.
منبع : روجین سایت مازندران


همچنین مشاهده کنید