یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

نخود ادویه زده


نخود ادویه زده
● مواد لازم برای چهار نفر
▪ ۳۰۰ گرم نخود
▪ ۱۲۵ گرم اسفناج تازه درشت خرد شده
▪ ۲۰۰ گرم ماست
▪ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ سه عدد پیاز خرد شده
▪ سه حبه سیر خرد شده
▪ دو قاشق غذا خوری نعنای تازه خرد شده
▪ دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
▪ یک قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه خرد شده
▪ دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
▪ نصف قاشق چایخوری زیره سبز
▪ نصف قاشق چایخوری دارچین
▪ نصف قاشق چایخوری مخلوط ادویه
▪ ۲۵۰ گرم گوجه فرنگی
▪ یک عدد بادمجان خرد شده
▪ یک عدد کدوی بزرگ خرد شده
▪ یک سیب زمینی بزرگ خرد شده
▪ ۵۰۰ میلی لیتر آب سبزیجات
▪ زمان لازم: ۳۰ دقیقه
● طرز تهیه
فرگاز را از قبل با درجه حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. روغن را در ظرف ریخته و پیاز را به آن اضافه کنید سپس آن را به مدت پنج دقیقه سرخ کنید.
سیر، زنجبیل و ادویه را به آن افزوده و به مدت دو دقیقه به آرامی سرخ کنید. سپس گوجه فرنگی، بادمجان و کدو را به آن اضافه کنید. حال آب سبزیجات، رب گوجه، سیب زمینی و نخود را اضافه کرده و اجاز دهید تا آب به جوش آید. در ظرف را گذاشته و آن را به مدت یک ساعت در فر قرار دهید. ماست را با نصف پیاز، گشنیز و نعنا مخلوط کنید.
ظرف را از درون فر خارج کرده و سه قاشق غذاخوری از مواد آن را بردارید، آنها را به شکل پوره در آورده و مجدداً در ظرف بریزید (این کار باعث می شود تا غذا غلیظ تر به نظر برسد)، اسفناج را به مخلوط سبزیجات افزوده و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
این غذا را به همراه سس ماست و پیاز خرد شده میل کنید.

[زینب سادات محسنی]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید