دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


مدیریت بخش غذا: راهنمای مراکز سرویس‌دهی غذایی


تاریخ نشر : ۸۴۰۹۲۹
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۱۰۴
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۱۶۹-۱۷-۹
رده دیویی : ۶۴۷.۹۵۰۶۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : رقعی
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : قوام‌صدری - مریم
نویسنده : درخشانی - کتیبه

در آغاز کتاب آگاهی‌هایی درباره‌ی شروع فعالیت در بخش غذا مطرح می‌شود. مطالب بعدی کتاب درباره‌ی مدیریت بخش غذا، پرسنل بخش غذا، ساختمان و تجهیزات بخش غذا، آشپزخانه و تجهیزات آن، و یخچالی کردن مواد غذایی است. نگارنده در ابتدای کتاب تصریح می‌کند که برای شروع سرویس دهی غذایی و دست‌یابی به موفقیت به سه عنصر نیاز است: 1- عرضه‌ی غذا و نوشیدنی با کیفیت عالی. 'سرویس دهی مطمئن با رعایت کلیه‌ی اصول ایمنی غذا. 3- فروش اقلام تولیدی در عرصه‌ی رقابت.