سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا


کاربرد سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی


تاریخ نشر : ۸۴۱۱۱۰
تیراژ : ۱۵۰۰
تعداد صفحه : ۱۰۴
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۵۷۱۴-۳۲-X
رده دیویی : ۶۶۴
نوع اثر : گردآوری
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تبریز
نویسنده : فدوی - ابوالفضل
نویسنده : دزیانی - مسعود
نویسنده : مرتضوی - سیدعلی
نویسنده : عزتی - رقیه
نویسنده : عزیزی - روناک

کتاب حاضر برای دانشجویان مهندسی شیمی و صنایع غذایی در هفت فصل در مورد استخراج با سیال فوق بحرانی فراهم آمده است. در بخش نخست کتاب خصوصیات و مزایای سیال فوق بحرانی مطرح شده هم‌چنین سیستم استخراج با CO فوق بحرانی و عوامل موثر بر استخراج با آن تشریح شده سپس این مباحث مطرح گردیده است: 'استخراج عصاره‌های عطری و طعمی با استفاده از CO2 فوق بحرانی'، 'استخراج عصاره میوه‌جات با CO2 فوق بحرانی'، 'استخراج عصاره‌های ادویه‌جات'، 'عصاره گیاهان دارویی'، 'استخراج آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی' و 'استخراج لیپیدهای حیوانی و نباتی'.