یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

آش گندم


شرح حال این غذا:
مواد لازم:
اسفناج دو کیلوگرم
حبوبات از همه نوع نیم کیلوگرم
پیاز درشت ۵-۴ عدد
گندم ۲۵۰ گرم
روغن ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار کافی
دستور تهیه: نکته حساس برای تهیه این آش آن است که حبوبات وگندم آن قبلا خیس شده و کاملا پخته شود تا لعاب بیاندازد چون این آش برنج ندارد پیاز را خرد می‌نمائیم و با روغن سرخ می‌کنیم در صورت تمایل کمی زردچوبه به آن می‌زنیم و حبوبات و گندم را با پیاز داغ و مقداری آب روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا بپزد و مرتب آنرا بهم می‌زنیم تا آش لعاب بیندازد اسفناج را تمیز کرده درشت خرد می‌کنیم و داخل آش می‌ریزیم وقتی تمام مواد آش پخته شد و جا افتد آش را می‌کشیم و روی آنرا کمی پیاز سرخ کرده و نعناع می‌دهیم اگر بخواهیم آش بیشتر شود ممکن است ۲ قاشق سوپخوری آرد را با یکی دو قاشق روغن کمی سرخ کنیم و در اواخر طبخ در آش بریزیم و بهم بزنیم و بعد از چند جوش آش را بکشیم.
منبع : روجین سایت مازندران


همچنین مشاهده کنید