شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا


ایمنی زیستی در فن‌آوری زیستی غذایی = Biosafety in food biotechnology


ایمنی زیستی در فن‌آوری زیستی غذایی = Biosafety in food biotechnology
نویسنده : جمعیت‌صلح‌آبی -
ویراستار : پاداش - امین
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۱۱/۱۸
رده دیویی : ۶۴۱.۳
قطع : وزیری
جلد : سولفون
تعداد صفحه : ۵۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۲۴۸/۶۵/م۸۲ف‌لا۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۷۰۰
شابک : ۹۶۴-۸۴۰۹-۰۷-۲

کتاب حاضر به منظور آشنایی مخاطبان با مباحث مربوط به فناوری زیستی و ایمنی زیستی در کشور تدوین شده است. 'ایمنی زیستی روش‌ها و مکانیزم‌هایی را برای نظارت بر استفاده از فنون مبتنی بر مهندسی ژنتیک در ساخت, تولید, انتقال, تجارت محصولات با هدف حفظ سلامتی انسان, حیوانات, گیاهان و محیط زیست پیش بینی نموده است'. کتاب با این مباحث به طبع رسیده است: غذاهای GM؛ خطرات غذاها و محصولات زراعی تغییر یافته ژنتیکی‌؛ ضرورت ایمنی غذایی‌؛ روند تکامل فن‌آوری زیستی‌؛ عوامل موثر در گسترش فن‌آوری زیستی‌؛ کاربردهای مهندسی ژنتیک و فن‌آوری زیستی مدرن‌؛ و برخی مباحث دیگر.