یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

پایان کار نزدیک است


پایان کار نزدیک است
۱) در سال ۱۳۷۷-۱۹۹۸ میلادی- به زندان محکوم شد. جرم او خواندن یک قطعه شعر با محتوای اسلامی در نشست نیمه مخفی «حزب رفاه» بود. محکومیت او که ۴ سال قبل از آن تاریخ -۱۹۹۴- شهردار استانبول بود با اعتراض و تعجب فراوان روبرو شد. مقامات قضایی استانبول اعلام کردند رجب طیب اردوغان با خواندن این شعر اصول سکولاریسم را زیرپا گذاشته ضمن آن که در این شعر به آتاتورک-بنیانگذار ترکیه لائیک- نیز اهانت شده است.
در ۱۴ مارس ۲۰۰۳- ۲۴اسفندماه۱۳۸۱- طیب اردوغان به نخست وزیری ترکیه انتخاب شد، «جیمز ولسلی» رئیس وقت سازمان اطلاعات و امنیت آمریکا CIA با ابراز نگرانی از انتخاب اردوغان هشدار داد که «۱۰ سال بعد از برکناری نجم الدین اربکان اسلامگرا، نباید ترکیه لائیک بار دیگر به اسلامگرایان رو کند.»! جیمز ولسلی رویکرد مردم ترکیه به اسلامگرایان را نشانه تحول بزرگی در منطقه دانسته بود که با انقلاب اسلامی در ایران کلید خورده است. هم او یک روز بعد از انتخاب طیب اردوغان-۱۵ مارس ۲۰۰۳- و ۵ روز قبل از حمله نظامی آمریکا به عراق-۲۰مارس ۲۰۰۳- طی سخنانی که روزنامه انگلیسی گاردین بدون ذکر نام به آن پرداخته بود، نسبت به موفقیت آمریکا در حمله به عراق ابراز تردید کرده و گفته بود «اگر منظور بوش از حمله به عراق دموکراتیزه کردن این کشور است باید توجه داشت ابتدایی ترین اصول دموکراسی مراجعه به رأی مردم است و خاورمیانه بعد از انقلاب خمینی]ره[ دستخوش تحول بزرگی شده است و چنانچه در انتخابات به رأی مردم مراجعه شود، مردم خمینی های دیگری را برمی گزینند».
۲) روز پنج شنبه-۱۰ بهمن ماه ۲۹.۱۳۸۷ژانویه ۲۰۰۹- رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه در اجلاس اقتصاد جهانی که با حضور سران کشورها در داووس سوئیس برپا شده و شیمون پرز رئیس جمهور رژیم صهیونیستی نیز در آن حضور داشت، با شجاعتی تحسین برانگیز که از ایمان قلبی و تعهد اسلامی او ریشه می گرفت، قتل عام و نسل کشی اسرائیل در غزه را به شدت محکوم کرده و شیمون پرز را قاتل کودکان مظلوم نامید. اردوغان که در پاسخ به وراجی احمقانه رئیس جمهور رژیم صهیونیستی در دفاع از جنایات این رژیم در جنگ ۲۲ روزه سخن می گفت و دیوید ایگناشیس، مجری میزگرد سعی در آرام کردن وی داشت خطاب به شیمون پرز گفت؛ «شما جنایتکاران دروغگو هستید و از کودک کشی لذت می برید». رجب طیب اردوغان در پی این حمله جسورانه و تحسین برانگیز که ۱۰ دقیقه به طول انجامید و بعد از قطع میکروفون از سوی برگزارکنندگان اجلاس، با صدای بلند ادامه یافت، اجلاس داووس را به نشانه اعتراض ترک کرد و بامداد جمعه در حالی وارد فرودگاه استانبول شد که خیل عظیم مردم کشورش برای قدردانی از او به فرودگاه آمده و با شعارهای «قهرمان! خوش آمدی»، «تو باعث افتخار ما هستی»، «اسلام به تو می بالد» و... مورد استقبال پرشور آنان قرار گرفت.
طیب اردوغان در جریان جنگ ۲۲ روزه نیز غزه را به کربلا تشبیه کرده و گفته بود؛ «جنایات اسرائیل در غزه، یادآور ماجرای غم انگیز کربلاست».
۳) امام راحل ما(ره) که تاکنون تمامی پیش بینی های او به حقیقت پیوسته است، فروردین ماه سال ۱۳۶۶ در سالروز بعثت رسول خدا(ص) طی سخنانی فرموده بود؛ «تحول در همه چیز واقع شده مگر در قصرهای این قدرتمندان. دنیا عوض شده است، اینها باز خیال می کنند که دنیای صدسال، صدوپنجاه سال پیش است. اینها باز نفهمیده اند یا خودشان را به نفهمی می زنند. آفریقا عوض شده است، اروپا عوض شده است و همه آسیا عوض شده است، همه عوض شده اند الا این سردمداران... اینها سردرگم هستند، نمی فهمند چه می کنند، نشناخته اند مردم را، نشناخته اند دنیا را، افکارتان را عوض کنید، حالا نمی شود یک کلمه شما بگوئید و همه بگویند چشم! نمی گویند دیگر... خیال نکنید که همه مردم باید دست بسته در مقابل شما هیچ حرفی نزنند» (صحیفه امام(ره) جلد ۲۰ ص ۲۴۱).
بعد از جنگ ۳۳ روزه لبنان و شکست سنگین ارتش اسرائیل از حزب الله، «زئیف شف» ژنرال بازنشسته ارتش صهیونیستی که از او با عنوان برجسته ترین تحلیل گر اسرائیلی یاد می کنند، گفته بود این جنگ تصور شکست ناپذیری اسرائیل را فرو ریخته و بیم آن می رود پیش بینی بن گوریون- اولین نخست وزیر رژیم صهیونیستی که مانند سایر صهیونیست ها به آدم کشی دزدانه و ناجوانمردانه معروف بود- در پیش باشد. توضیح آن که بن گوریون بعد از جنگ رمضان-یوم کیپور، ژوئن ۱۹۶۷- و پس از پیروزی ۶ روزه بر سه کشور عربی، گفته بود «اسرائیل می تواند در ۱۰۰ جنگ دیگر هم پیروز شود و بازهم مشکلاتی داشته باشد، اما چنانچه فقط در یک نبرد شکست بخورد، مرگ آن نزدیک خواهد بود». بن گوریون از آینده پیش روی باخبر نبود. او در اوایل دهه ۷۰ میلادی به جهنم رفت و پیروزی انقلاب اسلامی را که «موشه دایان» از آن با عنوان زلزله ای بزرگ یاد کرده و لرزه بر رژیم صهیونیستی را طبیعی ترین نتیجه این زلزله دانسته بود، ندید. آغاز انتفاضه فلسطین را، شکل گیری حزب الله لبنان را، شکست سنگین اسرائیل در جنگ ۳۳ روزه و جنگ ۲۲ روزه را، فریاد مرگ بر اسرائیل در تظاهرات مردم خشمگین دولت های هم پیمان با رژیم صهیونیستی را، خروش شجاعانه رجب طیب اردوغان در اجلاس داووس را نیز شاهد نبود و ... او نبود تا ببیند دنیا عوض شده است. بن گوریون به جزئیات فرمولی که از آن نتیجه گرفته بود اولین شکست اسرائیل، آغاز فروپاشی آن است، اشاره ای نکرده بود-و یا در رسانه ها خبری از آن نیست- اما، امام راحل ما(ره) در ادامه همان سخنرانی که به آن اشاره شد، از این به اصطلاح «راز»! پرده برداشت. از نگاه حضرت امام(ره)، قدرت های زورگو با نشرو تبلیغات ملت های مظلوم را می ترسانند و درباره قدرت خود بزرگنمایی می کنند، «ملت های مظلوم دنیا در برابر ظالم ها بایستند و نترسند. گمان نکنند که اینها هرچه گفتند عمل می کنند. اینها می خواهند با همان تبلیغات کار را انجام بدهند و از این تبلیغات هیچوقت نترسید»... امروز آن هیمنه پوشالی فرو ریخته است و مردم، مخصوصاً مسلمانان به وضوح دریافته اند به قول امام راحل(ره) «ملتی که شهادت دارد اسارت ندارد». این نکته ابتدا در جریان انقلاب اسلامی، سپس در جنگ تحمیلی و طی چند سال اخیر در جنگ ۳۳ روزه لبنان و ۲۲روزه غزه کارآمدی خود را نشان داد و به طور همزمان از پوشالی بودن آمریکا و متحدانش پرده برداشت.
۴) همه شواهد و قرائن موجود حکایت از آن دارند که دنیا آبستن حادثه عظیمی است و خبری در راه است که بر صدر اخبار خواهد نشست. استقبال پرشور و گسترده مردم ترکیه و سایر ملت های مسلمان و غیرمسلمان از اقدام شجاعانه اردوغان، خروش یکپارچه جهانیان در تحسین و حمایت از «منتظر الزیدی»، خبرنگار عراقی که لنگه کفش به سوی جرج بوش پرتاب کرده بود. برانگیختگی بی سابقه- و نه کم سابقه- ملت ها در سراسر دنیا در اعلام انزجار از جنایات وحشیانه اسرائیل در غزه، موج پردامنه و فراگیر جهانی در تحسین حزب الله بعد از پیروزی در جنگ ۳۳ روزه و تحقیر توأم با ابراز نفرت از رژیم صهیونیستی و... تردیدی باقی نمی گذارد که انزجار عمومی مردم دنیا از آمریکا و متحدانش به اوج خود رسیده است و اکنون وقت آن است که «تابو»ی ارسال اسلحه و مهمات مدرن و تکنولوژیک برای مردم فلسطین و سایر نهضت های مقاومت در برابر قدرت های استکباری شکسته شود. به یقین همه کسانی که اندک بهره ای از انسانیت برده باشند، نابودی رژیم صهیونیستی را خدمت بزرگی به بشریت می دانند و پاکسازی دنیای انسان ها از این جرثومه های فساد و تباهی را که قتل کمترین مجازات آنهاست، نه فقط ضروری، بلکه آرزویی مقدس تلقی می کنند، و آن روز، به یقین دور نیست.
حسین شریعتمداری
منبع : روزنامه کیهان