دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
کوکو میگو با گشنیز و جعفری
● مواد لازم:
▪ میگو: ۲۰۰ گرم؛
▪ تخم مرغ: ۳ عدد بزرگ؛
▪ گشنیز و پیازچه: ۵۰۰ گرم؛
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم؛
▪ سیر: ۲ حبه؛
▪ آرد ذرت: ۱ قاشق غذا خوری پر؛
▪ روغن: برای سرخ کردن.
● طرز تهیه:
میگو را چرخ کرده یا با غذا ساز خوب خرد می کنیم. در ظرفی سیر را ریز رنده می کنیم و میگوی چرخ شده را روی آن می ریزیم. پیازچه و گشنیز را با قیچی مخصوص آشپزخانه ریز می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. تخم مرغ ها را می افزاییم. یک قاشق آرد ذرت روی مواد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. سپس کوکو را در روغن سرخ می کنیم.
این کوکو باید ضخیم باشد و نباید زیاد آن را در تابه نازک کنیم. با حرارت کم دو طرف کوکو را سرخ می کنیم تا طلایی شود. پس از پخت، کوکو را به اشکال نامساوی برش می زنیم و در ظرف مناسب سرو می کنیم. می توان روی آن را با گشنیز و پیازچه تزیین کرد.
▪ نکته:
در صورتی که آرد ذرت در دسترس نبود، می توان از معادل همین مقدار آرد گندم استفاده کرد.
منبع : خانواده ما
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران آمریکا شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
فضای مجازی قتل هواشناسی تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران شهرداری
خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون مهاجرت مدرسه نمایشگاه کتاب سینمای ایران دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
رژیم صهیونیستی غزه حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید عبدالله ویسی سپاهان بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس
باتری گوگل آیفون اینستاگرام مایکروسافت سامسونگ اپل عکاسی ناسا
ویتامین چای کاهش وزن توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب