جمعه, ۱۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 31 May, 2024
مجله ویستا
راهنمای ایمنی غذا برای مواد غذایی کباب شده
بسیاری از افراد غذاهای كباب شده را دوست دارند. راهنمایی ذیل برای تهیه و آماده سازی , پخت و سرو نگهداری صحیح مواد غذایی كباب شده تهیه شده است .
قبل از كباب كردن :
كلیه لوازم ظروف پخت و سطوح كار را با محلول رقیق كننده تمیز و ضد عفونی كنید. (طبق دستورالعمل موجود برچسب ها) ضد عفونی و تمیز كردن را قبل از شروع كار و پس از اتمام تهیه غذا انجام دهید سپس كلیه سطوح و لوازم را با آب تمیز بشوئید و در صورت امكان از دستمال های آشپزخانه یا دستمالهای كاغذی برای خشك كردن استفاده كنید.
دستهای خود را حداقل برای مدت ۲۰ ثانیه با آب گرم و صابون قبل از تهیه مواد غذایی به خوبی بشوئید. در صورتی كه پس از تهیه یك غذا , مواد غذایی دیگری را آماده طبخ می كنید باید مجددا دست های خود را بشوئید. دستهایتان بعد از تماس با مواد غذایی خام مانند : گوشت , مرغ و غذاهای دریایی شستشو دهید. مواد غذایی خام را جدا از غذاهای پخته شده نگهداری كنید. هرگز مواد غذایی خام را به همراه مواد پخته شده را در یك ظرف یا سینی قرار ندهید. برای هر كدام از آنها از ظروف متفاوت استفاده كنید. گوشت ها , انواع سالاد و مواد غذایی فاسد شدنی را تا قبل از آماده سازی در یخچال نگهداری كنید. در مسافرت ها و پیكنیك ها از كلمن استفاده نمایید. كلمن را در مكان های سایه و به دور از پرندگان و حیوانات قرار دهید.
مواد غذایی را قبل از پخت بطور ملایم حرارت دهید. اگر شما از ذغال باربیكیو استفاده می كنید از مقدار كافی زغال برای پخت كامل استفاده كرده و مطمئن شوید كه ذغال قبل از شروع پخت بخوبی قرمز و آتشین شده باشد.
در هنگام پخت :
در صورت امكان مرغ را قبلا نیمه پز كنید. سپس آنرا به سرعت كباب كنید. همواره مراقب باشید مواد غذایی را خارج از محدوده حرارتی خطرناك (۴ درجه سانتی گراد تا ۶۰ درجه سانتی گراد) نگهداری نمایید. در صورتی كه غذا در حین كباب كردن شروع به سوختن نماید سیخ های كباب را بالا برده و یا حرارت را كاهش دهید.
پس از پخت :
غذای پخته شده را در یك ظرف یا سینی تمیز قرار دهید. مراقب باشید آب خارج شده از ماده غذایی خام بر روی غذاهای پخته شده نریزد.
كلیه غذاها را برای جلوگیری از آلودگی ثانویه پوشیده نگهدارید.
غذاهای آماده شده را فورا مصرف كنید. اگر باید غذا را گرم نگهدارید باید اطمینان حاصل كنید درجه حرارت آن ۶۰ درجه سانتیگراد یا بیش از آن باشد. باقی مانده غذا را در یخچال نگهداری كنید و هنگامی كه سرد هستند روی آنها را بپوشانید. و قبل از مصرف مجددا حرارت دهید .
منبع : ایران مانیا
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
علی لاریجانی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران سعید جلیلی مجلس شورای اسلامی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم مجلس دوازدهم سید ابراهیم رئیسی ریاست جمهوری مجلس
پلیس خودرو نسیم شهر مشهد فضای مجازی وزارت بهداشت بازنشستگان شهرداری تهران سازمان هواشناسی قتل سلامت قوه قضاییه
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا ایران خودرو آیفون مسکن بازار خودرو حقوق بازنشستگان دلار بانک مرکزی بورس قیمت سکه
تلویزیون حامیم سینمای ایران سینما اینستاگرام شهید سریال بازیگر رسانه ملی
رژیم صهیونیستی غزه دونالد ترامپ فلسطین آمریکا جنگ غزه رفح روسیه نوار غزه حماس اوکراین چین
فوتبال پرسپولیس لیگ برتر جواد نکونام باشگاه استقلال رئال مادرید باشگاه پرسپولیس بازی سردار آزمون استقلال لیگ برتر ایران شمس آذر قزوین
هوش مصنوعی ایلان ماسک گوگل سامسونگ اینترنت ژاپن تبلیغات ماهواره تلگرام ناسا
رژیم غذایی سرطان ریه سرطان سازمان غذا و دارو استرس