چهارشنبه, ۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 29 May, 2024
مجله ویستا
سوپ مرغ و برنج
● مواد لازم:
▪ سینه مرغ خرد شده(حبه قندی):۳۰۰ گرم
▪ كرفس ریز شده:۱۰۰ گرم
▪ پیاز رنده شده:یك عدد
▪ سیر له شده ریز شده:یك حبه
▪ دارچین نكوبیده:یك تكه (۱۰ سانتی)
▪ فلفل سیاه نكوبیده:یك قاشق چایخوری
▪ آب:۷۰۰ سیسی
▪ عصاره مرغ گالینابلانكا:۲ عدد
▪ آبلیمو ترشتازه:۱۲ فنجان
▪ برنج خیسخورده:۷۵ گرم
▪ برگ جعفری تازه:۱۲ فنجان
▪ برگ نعناع تازه:۲ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
ابتدا مرغ، كرفس، پیاز، سیر، دارچین و عصاره مرغ را در قابلمه ریخته و آب را به آن افزوده و به مدت ۴۰ دقیقه میپزیم، سپس آبلیموترش و برنج خیس خورده را به مواد داخل قابلمه افزوده و آن را به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم میپزیم تا جا بیفتد.در آخر غذا را در ظرف مخصوص كشیده و با برگ نعناع و جعفری تازه تزیین و میل میكنیم.
منبع : خانواده سبز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ایران انتخابات ریاست جمهوری 1403 دولت دولت سیزدهم مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رئیسی مجلس رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی
تهران شهرداری تهران بازنشستگان هواشناسی قتل وزارت بهداشت پلیس سلامت قوه قضاییه سازمان هواشناسی سرقت افزایش حقوق بازنشستگان
خودرو بازار خودرو قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ایران خودرو بورس مسکن بازار سرمایه قیمت
حامیم سینما شهید سینمای ایران تلویزیون فیلم سریال هنرمندان قرآن کریم بازیگر رسانه ملی موسیقی
ژاپن ماهواره دانشگاه آزاد اسلامی
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین رفح جنگ غزه آمریکا روسیه حماس نوار غزه حمله به رفح اوکراین
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران شمس آذر قزوین بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران جواد نکونام مهدی طارمی
هوش مصنوعی اینترنت مغز هواپیما تبلیغات تلگرام اپل ایلان ماسک گوگل
چای دیابت عشق رژیم غذایی سازمان غذا و دارو استرس نمک تغییر رنگ چشم قند خون