پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
نکات مهم در خرید گوشت مرغ
گوشت طیور از دسته گوشتهای سفید محسوب میشود و از نظر ارزش غذایی نسبت به گوشتهای قرمز كمبودی ندارد. گوشت طیور به علت دارا بودن نسوج نرم، سهلالهضم و از نظر غذایی خوشمزهتر و مناسبتر از سایر گوشتها است. تقریبا به جز آنفولانزای مرغی، بیماری دیگری از مرغ به انسان منتقل نمیشود بنابراین اگر كنترل لازم در مراحل كشتار و پركنی و ذخیرهسازی آن صورت گیرد، بهداشتیتر است.
گوشت مرغ را حتما از فروشگاههای معتبر بخرید و در موقع خرید حتما به بستهبندی و تاریخ انقضا و شرایط نگهداری آن توجه كنید.
بعضی از افراد سودجو در هنگام مریضی گله مرغ را به طور غیرقانونی اقدام به ذبح مرغ كرده و در مغازههای نامعتبر در بازار به فروش میرسانند، توجه داشته باشید كه به علت ذبح غیراستاندارد لاشه این مرغها اكثرا دارای نقاط خونمردگی و ضرب دیدگی بوده و به علت رعایت نكردن مسائل بهداشتی در حمل و نقل و ذخیرهسازی دارای آلودگیهای میكروبی است.
بعد اطمینان از معتبر بودن فروشگاه، به پوست لاشه مرغ دقت كنید. پوست لاشه باید به طور یكنواخت روی بدن كشیده شده و عاری از هر نوع پارگی، كوفتگی، رنگ پریدگی و علایم غیرطبیعی باشد. در اغلب نژادها رنگ پوست مرغ زرد كهربایی است. استخوان سینه مرغ باید كاملا مستقیم، بدون شكستگی و یا انحنای غیرعادی بوده و عضلات آن برجسته و سفت و محكم از زیر پوست مشخص باشند.
در هنگام خرید یا استفاده از گوشت مرغ حتما به رنگ ماهیچه رانها و بقیه بدن نگاه كنید. ماهیچههای رانها و اندام خلفی صورتی رنگ و گوشت بقیه بدن مخصوصا سینه سفید رنگ است. بنابراین رنگهای غیرعادی در گوشت نشانگر كهنگی و معایب دیگری از جمله بیماریها و آلودگی ثانوی میكروبی است.
در مورد رانها بعد از كندن پوست دقت كنید كه دارای خونریزیهای زیر پوستی نباشد و گوشت آن شفاف و صورتی رنگ به نظر برسد.
بوی گوشت سالم طبیعی و مطبوع است. از خرید گوشتی كه دارای بوی غیرطبیعی است خودداری كنید. همچنین بعد از پخت، گوشت مرغ باید خوشخوراك، خوشطعم و مطبوع باشد. توصیه دیگر درباره استفاده از جگر مرغ است. به علت استفاده بیرویه از واكسنها و آنتیبیوتیكها در پرورش صنعتی طیور و تجمع بازمانده دارویی آنها در كبد، مصرف جگر مرغ توصیه نمیشود و حتیالامكان به میزان كمتری از آن استفاده كنید. پوست طیور نیز منبعی برای این باقیماندههای دارویی است، بنابراین بهتر است پوست مرغ را كنده و سپس آن را طبخ كنید.
دكتر امیر رحیمی
منبع : روزنامه سلامت
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی قوه قضاییه تهران روز معلم پلیس اصفهان سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ایران خودرو سایپا کارگران تورم
نمایشگاه کتاب سریال جواد عزتی تلویزیون عفاف و حجاب فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین انگلیس اوکراین نتانیاهو ترکیه یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی تماس تصویری هواپیما تبلیغات اپل تلفن همراه گوگل همراه اول آیفون ناسا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن دیابت بیماری قلبی مسمومیت داروخانه