شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
تاسکباب یک غذای اصیل ایرانی
تاس کباب یکی از خوراکهای خوشمزه گوشتی قدیمی است که آن را همراه مواد و سبزیجات مختلفی درست میکنند.
خانمهای کدبانوی خانه نیز طی این سالها بنا به سلیقه خود سبزیجات دیگری را به آن اضافه کردهاند که در میان آنها به، این غذا را به یک غذای پاییزی تبدیل کرده و باعث خوش طعم شدن آن شده است. بنابراین با توجه به اینکه به از جمله میوههایی است که مدت زمان طولانیای در بازار یافت نمیشود، از فرصت کوتاه باقی مانده استفاده کرده و خاطرات گذشته را با پختن این خوراک لذیذ زنده کنید.
● مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر:
▪ گوشت گوسفندی بدون استخوان، نیم کیلو
▪ پیاز، ۵ عدد متوسط
▪ هویج، ۵ عدد متوسط
▪ سیبزمینی، ۲ عدد بزرگ
▪ به، ۲ عدد متوسط
▪ بادمجان،۲ عدد بزرگ
▪ آلو،۳۰۰ گرم
▪ گوجهفرنگی، یک قاشق سوپخوری
▪ زردچوبه، یک قاشق چایخوری
▪ دارچین، یک قاشق سوپخوری سرخالی
▪ روغن، ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل، به مقدار لازم
● طرز تهیه:
۱) ابتدا گوشت را پاک کرده و به صورت ورقههای باریک ۴×۲سانتیمتری ببرید. پیازها را پوستکنده و حلقهحلقه کنید. این کار را در مورد هویجها به صورت برشهای اریب انجام دهید. به را نیز پس از پوست کندن به شکل هلالی ببرید. بادمجانها را هم پوست کنده و به صورت حلقهای برش بزنید. حالا آلوها را نیز شسته و در ظرفی حاوی آب خیس کنید.
۲) قابلمهای آماده کرده و کمی روغن در آن بریزید. سپس حلقههای پیاز را در ۲ ردیف، کف ظرف بچینید. حالا ورقههای گوشت را روی پیازها قرار دهید.
پس از آن مقداری آلوی خیسشده، چند ورق هویج، به و سپس بادمجان را به ترتیب روی هم بچینید. این کار را از ابتدا دوباره با همین مواد تکرار کنید تا مواد تمام شود. حالا حدود یک تا ۲ لیوان آب در قابلمه بریزید و با در بسته روی شعله ملایم اجاق گاز بگذارید تا مواد کمکم بپزند.
▪ نکته: حین چیدن لایههای مختلف سبزیجات، مقداری نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه نیز روی مواد بپاشید.
۳) از طرفی دیگر، سیبزمینیها را پوست کنده و حلقه حلقه ببرید. سپس حلقهها را با چاقو نصف کنید.
هنگامی که پخت مواد بهخصوص گوشت داخل آن به مرحله پایانی نزدیک شد، نوبت به اضافه کردن سیبزمینیها و رب گوجهفرنگی میرسد؛ حلقههای سیبزمینی را روی مواد بچینید و رب گوجهفرنگی را در آب موجود در خوراک حل کنید و بگذارید پخت خوراک تکمیل شود.
▪ نکته ۱: اگر سیبزمینی را در مرحله اول اضافه کنید تا پایان پخت غذا، سیبزمینیها له میشوند.
▪ نکته ۲: این غذا به خاطر وجود آلو و به، طعم و مزه شیرینی دارد؛ بنابراین اگر به خوردن خوراکی ترش و شیرین تمایل دارید، میتوانید همزمان با اضافه کردن نمک، فلفل و ادویه کمی هم گرد لیمو عمانی یا گرد غوره در آن بریزید.
صدیقه کیانمنش راد
منبع : همشهری آنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت حسین امیرعبداللهیان مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان افغانستان انتخابات امیرعبداللهیان عراق جنگ دولت سیزدهم حجاب مجلس
سیل ایران تهران هواشناسی سیلاب شهرداری تهران سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی یسنا هلال احمر
خودرو قیمت دلار قیمت خودرو مسکن دلار بانک مرکزی قیمت طلا تورم ارز بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما دفاع مقدس بی بی سی موسیقی مهران غفوریان تلویزیون ساواک سریال سینمای ایران تبلیغات
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین اسرائیل حماس روسیه آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال جواد نکونام بازی علی خطیر باشگاه پرسپولیس بایرن مونیخ
هوش مصنوعی اینستاگرام آیفون دیابت اپل عکاسی ناسا موبایل گوگل تلفن همراه
سلامت استرس طب سنتی کبد چرب فشار خون گرما