جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا


گل‌چین ـ سال بیست و چهارم، شماره ۲۵۶، فروردین و اردیبهشت ۱۳۸۸


▪ اصلاح الگوی تولید و عرضه مواد غذایی اجتناب‌ناپذیر است: ص ۴
▪ اصلاح الگوی مصرف به منظور اصلاح تولید محصولات کشاورزی چگونه و با چه ابزاری؟: ص ۵
▪ ذخیره سازی و کاربرد ارقام مناسب ، زمینه ساز رشد فرآوری سیب زمینی هستند: ص ۶
▪ از ۵ میلیون تن تولید سیب زمینی در سال فرآوری یک میلیون تن بسیار کم است: ص ۸
▪ ماشین آلات و خطوط تولید صنعتی فرآورده های سیب زمینی روز به روز نقش مهم‌تری در تغذیه مردم دنیا ایفا می کنند: ص ۱۰
▪ همراه با سیب زمینی با ما باشید: ص ۱۳
▪ سفر هیئت مدیره کانون سیب زمینی بذری ایران به کشور مجارستان / تهیه و تنظیم : ابوالقاسم سوزنچی: ص ۱۴
▪ تولید و عملکرد سیب زمینی در ایران: ص ۱۶
▪ سیب زمینی ثروت پنهان در زمین است: ص ۱۷
▪ کوتاه و خواندنی در باره سیب زمینی / گردآوری : مهندس امید حسین احمدی: ص ۱۸
▪ عوامل موثر بر قابلیت انبارداری سیب زمینی / تهیه و تنظیم : مهندس علی اکبر شکاری ، مهندس گل محمد اردشیر النگی: ص ۲۰
▪ یافته های جدید در باره سیب زمینی: ص ۲۳
▪ راهنمای عمومی انتخاب ، ضد عفونی و کاشت غده بذری سیب زمینی / تهیه و تنظیم : مهندس فرزین بهرامی: ص ۲۴
▪ سیب زمینی مهمترین ماده غذایی بشر در هزاره گذشته بوه است: ص ۲۷
▪ با خصوصیات گیاهی سیب زمینی بیشتر آشنا شویم: ص ۲۸
▪ خواص دارویی و غذایی سیب زمینی شگفت آور است: ص ۳۰
▪ سیب زمینی گل سر سبد آشپزخانه: ص ۳۲
▪ آنچه لازم است در باره میوه‌ها و سبزی‌ها بدانید: ص ۳۴
▪ میوه‌ها ، سبزی‌ها و ادویه سرشار از آنتی اکسیدان‌ها هستند / مترجم: فاطمه خمارلو: ص ۳۶
▪ تولید محصولات کشاورزی با صنایع غذایی ارتباط تنگاتنگ دارد / مهندس پرویز روئین دژی: ص ۳۸
▪ از جمله معجزات میوه و تره‌بار: ص ۴۱
▪ آنچه باید از خواص میوه‌ها بدانید: ص ۴۲
ماهنامه گل چین
اجتماعی، اقتصادی و معلومات عمومی
صاحب امتیاز و سردبیر: دکتر مهندس فریدون گل‌افرا
مدیر مسئول: دکتر افسانه مظفری
تلفکس: ۵-۲۲۶۶۵۰۵۲ (۰۲۱)
نشانی: خیابان ولیعصر شمالی، ‌تقاطع بزرگراه شهید دکتر چمران، ‌کوچه زهره، ‌پلاک ۳۵،‌ کدپستی ۱۹۸۶۶
صندوق پستی: ۱۷۳۱-۱۵۸۱۵
وب سایت: www.goalchin.com
نشانی الکترونیک: info@golchin.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)