پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا
اصول صنایع تولید شکر
نویسنده : مصباحی - غلامرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۰/۲۸
رده دیویی : ۶۶۴.۱۱۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۰۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۷۷/م۶فلا۶
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۵۴-۷
در این نوشتار ضمن بیان سابقه تاریخی تولید شکر و نقش آن در تغذیه انسان, اصول تولید و مراحل تولید شکر از چغندر قند و نیشکر تشریح شده است. مطالب کتاب با این عناوین به طبع رسیده است: 'چغندر قند و ترکیبات آن', 'برداشت و نگه داری چغندر قند', 'مراحل آماده سازی چغند برای فرایند', 'استخراج قند از خلال', 'تصفیه شربت خام', 'تغلیظ شربت', 'کریستالیزاسیون یا طباخی', 'خشک کردن و نگه داری شکر', 'قند سازی', 'مطالبی در مورد ملاس', 'ضایعات قندی در صنعت تولید شکر', 'برخی محاسبات فنی در کارخانه های تولید شکر', 'آب و بخار مصرفی در کارخانه های تولید شکر' و 'تولید شکر از نیشکر'.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست