پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
عدم تحمل لاکتوز
یک انسان میتواند قابلیت تولید آنزیم لاکتاز (lactase) را برای هضم لاکتوز که قند شیر است از دست بدهد. این اتفاق میتواند در زمان کودکی یا کمی بعدتر رخ دهد. در عدم تحمل لاکتوز، انسان پس از مصرف مواد لبنیاتی به خصوص شیر دچار نفخ، دل درد و اسهال میشود.
هنگامیکه قند لاکتوز در رودهها شکسته نشود باکتریهای روده، آن را به عنوان منبع انرژی برای خود استفاده میکنند و در اثر عمل باکتریهای بر لاکتوز گاز تولید میشود. به نظر میآید که عدم تحمل لاکتوز یک ریشه ژنتیکی دارد و حدود ۸۰% از مردم دنیا آن را به ارث بردهاند، این مسئله بیشتر در آسیائیها، یونانیها و مردم آفریقا دیده میشود.
عدم تحمل لاکتوز همچنین میتواند به طور موقت در افراد به خصوص کسانی که دچار سوء تغذیه یا برخی امراض هستند پیش آید.
منبع : مطالب ارسال شده
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رئیسی فیبر نوری دولت انتخابات دولت سیزدهم رئیس جمهور مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رئیسی رافائل گروسی حجاب انتخابات مجلس
هواشناسی قتل بارش باران تهران آموزش و پرورش پلیس شهرداری تهران فضای مجازی وزارت بهداشت سازمان هواشناسی شهرداری محیط زیست
قیمت طلا قیمت دلار گاز قیمت خودرو نمایشگاه نفت خودرو مسکن مالیات حقوق بازنشستگان بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو
نمایشگاه کتاب تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران کتاب سریال سینما تئاتر دفاع مقدس موسیقی مهران مدیری
اینوتکس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه روسیه جنگ غزه رفح حماس حمله به رفح نوار غزه مصر طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
هوش مصنوعی فیبرنوری فناوری اپل سامسونگ گوگل آب هواوی عیسی زارع پور ناسا پارک فناوری پردیس
سازمان غذا و دارو آسم سبک زندگی افسردگی بیمه سبزیجات کمردرد