چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
دسر سیب
● مواد لازم:
▪ سیب درشت ۶ عدد
▪ سرکه ۱ قاشق غذاخوری (برای سیاه نشده سیبها)
▪ آب به میزان لازم برای پختن
▪ خامه و پودر قند فرم گرفته ۳۰۰ گرم (پودرقند ۱۵۰ گرم)
▪ کمپوت گیلاس ۱۲ عدد
▪ عرق بیدمشک ۱ قاشق غذا خوری
▪ شکر مقداری برای کمپوت
● طرز تهیه:
خامه را آنقــدر با پودرقند میزنیم تا فرم بگیرد. سیبها را پوست کنده و داخل آن را به آرامی خالی میکنیم. سپس با کمــی آب و سرکه میپزیم تا کمـی پخته شده و سیاه نشود. آب و شکر را کمپوت میکنیم و ۲۴ ساعت سیبها را در آن میاندازیم تا با عرق بیدمشک خوش عطر و کمی شیرینمزه شود. بعد از ۲۴ ساعت سیبها را از آب کمپوت غلیظ بیرون آورده و هر کدام را در یک بشقاب چیده وداخل آنرا با خامه فرم گرفته پر میکنیم و یک کمپوت گیلاس برای تزئین روی آن قرار داده و دورتادور آن را با خامه زعفرانی تزئین میکنیم.
▪ توجه:
خامه زعفرانــی (خامه فرم گرفتــه شده است که کمی زعفران غلیظ با آن مخلوط کردهایم). همچنین میتوانیم با شکلات رنده شده روی آن را کاملاً بپوشانیم.
منبع : هنر در خانواده
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
آمریکا ایران غزه مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب لایحه بودجه 1403
روز معلم سلامت سیل تهران قوه قضاییه هواشناسی شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی شورای شهر تهران دستگیری پلیس
قیمت دلار بانک مرکزی خودرو سایپا قیمت خودرو قیمت طلا ایران خودرو دلار بازار خودرو مالیات تورم ارز
سریال تلویزیون سینمای ایران سینما موسیقی دفاع مقدس رسانه ملی تئاتر فیلم کتاب
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه نوار غزه حماس روسیه عربستان یمن ترکیه نتانیاهو افغانستان اوکراین
فوتبال رئال مادرید پرسپولیس استقلال بایرن مونیخ سپاهان تراکتور لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی اینستاگرام اپل تبلیغات گوگل ناسا همراه اول آیفون ماه
کاهش وزن داروخانه مسمومیت سازمان غذا و دارو ویتامین قهوه خواب دیابت بارداری