پنجشنبه, ۱۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 30 May, 2024
مجله ویستا
نکاتی درباره گوشت مرغ
- گوشت مرغ تازه، رنگ و بوی طبیعی داشته و پوست آن عاری از چروکیدگی است.
- گوشت مرغ فاسد، تیره و پرخون یا کبود می شود.
- گوشت مرغ در اثر نگهداری در شرایط نامناسب به تدریج خاکستری و گاهی سبز رنگ می شود، که بایستی در این مواقع از مصرف آن خودداری نمود.
- تحلیل رفتن عضلات، بخصوص در ناحیه سینه مرغ، نشانه بیماری انگلی و عفونی است.
▪ نکته: لکه های سفید روی پوست مرغ و عضلات مرغ به علت انجماد آب زیر پوست و عضلات است. مصرف چنین گوشتی بلامانع است.
▪ علایم مرغ مرده سربریده: «ورم و سرخی پوست»، «لکه های آبی و سیاه در تاج»، «پس دادن رنگ کیسه صفرا و لکه های حنایی رنگ در محوطه شکمی» و «لخته های خون در قلب و رگ ها.»
▪ نکته: جوجه هایی که برای کباب مصرف می شوند نباید کمتر از سیصدگرم وزن داشته باشند. همچنین از مصرف مرغ هایی که دچار لاغری شدید هستند، خودداری نمایید.
منبع : روزنامه ابتکار
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مجلس شورای اسلامی ایران مجلس دوازدهم انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم شورای نگهبان دولت مجلس سید ابراهیم رئیسی دولت سیزدهم
مشهد هواشناسی سازمان هواشناسی زلزله تهران سلامت قتل شهرداری تهران وزارت بهداشت پلیس قوه قضاییه سرقت
خودرو آیفون قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو مسکن بازار خودرو بانک مرکزی مالیات حقوق بازنشستگان ایران خودرو دلار
تلویزیون حامیم سریال صدا و سیما سینما مازیار لرستانی سینمای ایران شهید بازیگر رسانه ملی دفاع مقدس قرآن کریم
اینترنت
فلسطین رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل جنگ غزه چین روسیه نوار غزه اوکراین حماس حمله به رفح اتحادیه اروپا
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر جواد نکونام باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال شمس آذر قزوین لیگ برتر فوتبال ایران بازی رئال مادرید پیکان
هوش مصنوعی ایلان ماسک سامسونگ ژاپن ماهواره تلگرام گوگل تبلیغات ناسا عیسی زارع پور فیلترینگ
سرطان فست فود سرطان ریه رژیم غذایی سازمان غذا و دارو استرس