شنبه, ۱۴ مهر, ۱۴۰۳ / 5 October, 2024
مجله ویستا

کوکوی اسفناج


کوکوی اسفناج
● مواد لازم
▪ اسفناج ۳۰۰ گرم
▪ کره ۱۰۰ گرم
▪ روغن‌زیتون یک قاشق غذاخوری
▪ نمک‌وفلفل به میزان دلخواه
▪ پیاز یک عدد
▪ تخم‌مرغ ۶ عدد
▪ پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم
● طرز تهیه
پیاز را پوست گرفته رنده کنید و درون کره و روغن زیتون سرخ کنید . اسفناج‌ها را شسته با یک لیوان آب بگذارید خوب پخته شود . سپس به پیاز سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب آن تمام شود . سپس از روی اجاق بردارید صبر کنید تا سرد شود پنیر را رنده کرده و با تخم‌مرغ‌ها مخلوط کنید و پس از سردشدن اسفناج به آن افزوده کمی فلفل و نمک بزنید و خوب مخلوط کنید . سپس درون ظرف نچسب ریخته به مدت ۲۰ دقیقه داخل طبقه وسط فر با درجه ۱۵۰ درجه سانتیگراد بگذاریدو یا روی حرارت ملازم اجاق گذاشته و پس از مدتی آن را برگردانیم تا دو طرف آن سرخ شود .
منبع : ترانه ها