دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا
ویژگیهای لاشه های مرغ تازه
از نظر ظاهری ، لاشه مرغ تازه باید دارای مشخصات زیر باشد :
▪ پوست بطور یكنواخت روی بدن كشیده و عاری از هر گونه پارگی یا تورم ، خونمردگی یا تغییر رنگ و خراش باشد.
▪ كاملا تمیز و عاری از ذرات خارجی باشد و پركنی بطور كامل انجام گرفته باشد .
▪ هیچگونه بوی غیر طبیعی مانند بوی ترشیدگی یا تعفن از آن به مشام نرسد .
▪ عضلات دارای سفتی و قوام طبیعی و چربیها به رنگ زرد روشن یكنواخت بدون هر گونه بوی زننده باشد .
▪ اندرونه آن بطور كامل تخلیه شده باشد .
۲-مرغ منجمد آماده طبخ علاوه بر ویژگیهای فوق باید :
▪ فاقد هر گونه آثار سوختگی ناشی از انجماد باشد .
▪ در كیسه های پلاستیكی شفاف و بی عیب و دست نخورده عرضه گردد.
▪ در داخل بسته بندی ، خونابه یا آب منجمد شده وجود نداشته باشد .
▪ در مدت كوتاهی پس از بیرون آوردن از سردخانه وپژه مرغ منجمد ( برودت حداقل ۱۸- ) به فروش برسد و بگونه ای كه همواره بطور كاملا یخ زده به دست مصرف كننده برسد .
▪ ضمن دقت در مصرف مواد پروتئینی خام دامی در صورت برخورد با هر گونه تخلف از جانب عرضه كنندگان مراتب را به اطلاع ادارات كل دامپزشكی استانها و شهرستان مبداء برسانند تا در اسرع وقت با متخلفین برخورد صورت پذیرد .
منبع : اردلان آنلاین
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست