دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا

ویژگیهای لاشه های مرغ تازه


ویژگیهای لاشه های مرغ تازه
از نظر ظاهری ، لاشه مرغ تازه باید دارای مشخصات زیر باشد :
▪ پوست بطور یكنواخت روی بدن كشیده و عاری از هر گونه پارگی یا تورم ، خونمردگی یا تغییر رنگ و خراش باشد.
▪ كاملا تمیز و عاری از ذرات خارجی باشد و پركنی بطور كامل انجام گرفته باشد .
▪ هیچگونه بوی غیر طبیعی مانند بوی ترشیدگی یا تعفن از آن به مشام نرسد .
▪ عضلات دارای سفتی و قوام طبیعی و چربیها به رنگ زرد روشن یكنواخت بدون هر گونه بوی زننده باشد .
▪ اندرونه آن بطور كامل تخلیه شده باشد .
۲-مرغ منجمد آماده طبخ علاوه بر ویژگیهای فوق باید :
▪ فاقد هر گونه آثار سوختگی ناشی از انجماد باشد .
▪ در كیسه های پلاستیكی شفاف و بی عیب و دست نخورده عرضه گردد.
▪ در داخل بسته بندی ، خونابه یا آب منجمد شده وجود نداشته باشد .
▪ در مدت كوتاهی پس از بیرون آوردن از سردخانه وپژه مرغ منجمد ( برودت حداقل ۱۸- ) به فروش برسد و بگونه ای كه همواره بطور كاملا یخ زده به دست مصرف كننده برسد .
▪ ضمن دقت در مصرف مواد پروتئینی خام دامی در صورت برخورد با هر گونه تخلف از جانب عرضه كنندگان مراتب را به اطلاع ادارات كل دامپزشكی استانها و شهرستان مبداء برسانند تا در اسرع وقت با متخلفین برخورد صورت پذیرد .
منبع : اردلان آنلاین