شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
راویولی
● مواد لازم برای خمیر راویولی:
▪ تخم مرغ(۳ عدد زرده و یک سفیده)=۳ عدد
▪ شیر=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
▪ روغن آب شده یا روغن زیتون=۲ قاشق سوپخوری
▪ آرد بمقداری که مایه خمیر شود و به دست نچسبد=یک پیمانه و نیم تا ۲ پیمانه
▪ سس سفید یا سس گوجه فرنگی=۲ پیمانه
▪ نمک=۱ قاشق چایخوری
● طرز تهیه خمیر:
تخم مرغ و شیر و نمک و روغن را مخلوط می کنیم و کم کم آرد می ریزیم و بهم می زنیم تا مایه خمیر شود بطوریکه بدست نچسبد و زیاد هم سفت نشود. روی خمیر را می پوشانیم تا یکی دو ساعت بماند و خمیر کمی ور بیاید. بعد راویولی را بطریق ذیر آماده می کنیم:
● مواد لازم برای مایه گوشتی:
▪ گوشت چرخ شده=نیم کیلو
▪ پیاز رنده شده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
▪ جعفری خرد شده=یک تا دو قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل=بمقدار کم
● طرز تهیه:
تمام این مواد را با هم مخلوط می کنیم و کمی مالش می دهیم و با این مایه کوفته ریزه درست می کنیم. ممکن است کوفته ها را کمی در روغن سرخ کرد یا همانطور خام بکار برد. روی میز را کمی آرد می پاشیم و مقداری از خمیر را برمی داریم و روی میز بشکل مستطیل باز می کنیم و روی نصف خمیر را خانه های چهارگوش می کشیم و روی هر خانه را یک عدد کوفته ریزه قرار می دهیم و نصف دیگر لواش را روی آن می آوریم و با دست اطراف کوفته ها را کمی فشار می دهیم بطوریکه هر دو خمیر بهم بچسبند و کوفته ها بین دو خمیر قرار بگیرند،بعد خمیر را چهارگوش چهارگوش می بریم،در اینصورت لواشهای کوچکی که در وسط آن گوشت(کوفته ریزه)وجود دارد بدست می آید؛باید دقت کرد اطراف خمیر کاملا بهم چسبیده باشد،بعد ظرفی را آب می کنیم و کمی نمک در آب می ریزیم و روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید،نانها را در آب جوش می اندازیم تا چند جوش بزند و خمیر پخته شود،بعد آنها را در صافی می ریزیم تا آب آن برود. یک ظرف نسوز را آماده می کنیم. ته ظرف را کمی سس سفید می ریزیم و روی سس سفید را مقداری راوبولی آماده شده می ریزیم؛باز روی راویولی را کمی سس سفید می ریزیم و کمی پنیر رنده شده می پاشیم؛باز کمی راویولی و سس سفید و پنیر و بهمین طریق تا تمام مواد تمام شود. روی ظرف را مقداری پنیر می پاشیم و ظرف را در فر با حرارت ملایم یکربع تا بیست دقیقه می گذاریم و این غذا را با همین ظرف نسوز سر میز می بریم. ممکن است بجای سس سفید،سس قرمز بکار برد و بجای کوفته ریزه گوشت قیمه ای پخته شده مصرف کرد.
ممکن است بعد از اینکه راویولی را آماده کردیم بدون جوشانیدن در آب، در روغن سرخ کنیم.در این صورت سس سفید لازم ندارد و بلافاصله پس از سرخ شدن سر میز می بریم.
منبع : زنده رود
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران تهران انتخابات عراق دانشگاه تهران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس روز معلم نیکا شاکرمی حجاب
سیل آتش سوزی هواشناسی شهرداری تهران آموزش و پرورش باران قوه قضاییه پلیس هلال احمر معلم فضای مجازی زلزله
قیمت خودرو تورم سازمان هواشناسی سهام عدالت قیمت طلا خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت سکه حقوق بازنشستگان بانک مرکزی ایران خودرو
مهران غفوریان ساواک موسیقی تلویزیون عمو پورنگ سریال سینمای ایران تبلیغات نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
فوتبال پرسپولیس لیگ برتر سپاهان آتیلا حجازی باشگاه استقلال علی خطیر بازی جواد نکونام لیگ برتر ایران تراکتور رئال مادرید
اپل هوش مصنوعی فناوری گوگل ناسا عکاسی مدیران خودرو تلفن همراه
خواب کبد چرب طب سنتی فشار خون دیابت بیماری قلبی