پنجشنبه, ۱۲ مهر, ۱۴۰۳ / 3 October, 2024
مجله ویستا

سوپ کلم


سوپ کلم
● مواد لازم
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ یک عدد پیاز
▪ ۱۵۰ گرم گوشت تازه گوسفندی
▪ یک قاشق غذاخوری آرد
▪ یک عدد برگ بو
▪ یک فنجان هویج خرد شده
▪ یک قاشق مرباخوری نمک
▪ یک چهارم قاشق غذاخوری فلفل سیاه
▪ دو فنجان کلم سفید خرد شده
▪ یک فنجان نخودفرنگی
▪ سه چهارم فنجان خامه ترش
● طرز تهیه
روغن را در یک ماهیتابه ریخته و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا گرم شود. گوشت را به قطعات کوچک تقسیم کرده و همراه پیاز در روغن به مدت پنج دقیقه تفت دهید. سپس به آن آرد را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت دهید. مواد درون ظرف را همراه کلم، هویج، نمک و فلفل، برگ بو و نخودفرنگی در یک قابلمه بزرگ ریخته به آن آب اضافه کنید و به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید. در آخر خامه ترش را به سوپ اضافه کرده و برگ بو را از قابلمه خارج سازید و میل کنید.
● ارزش غذایی
کالری: ۱۷۲ کالری
کلسترول: ۱۵ میلی گرم
چربی: ۳۱۰‎/ گرم
سدیم: ۱۲۰۱ گرم
فیبر: ۸۲‎/ گرم
کربوهیدرات: ۶۱۱‎/ گرم
پروتئین: ۶۸‎/ گرم
منبع : روزنامه ایران