یکشنبه, ۱۶ دی, ۱۴۰۳ / 5 January, 2025
مجله ویستا
فیناسیه
● مواد لازم:
▪ سفیده تخممرغ: ۸ عدد
▪ پودر بادام: ۱۰۰ گرم
▪ آرد: ۱۰۰ گرم
▪ کره: ۲۰۰ گرم
▪ وانیل: یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ شکر: ۳۰۰ گرم
▪ کره برای چرب کردن قالب ها: به میزان لازم.
● طرز تهیه:
اول قالبها را چرب کنید و در یک سینی بچینید. ۲۰۰ گرم کره را در ظرفی بریزید و روی آتش بگذارید تا به شکل روغن درآید و جرم آن طلایی شود، سپس از صافی رد کنید.
در کاسهای آرد را الک کنید. شکر، پودر بادام، وانیل و سفیده تخممرغ را اضافه کنید و هم بزنید. سپس روغن داغ را بهتدریج به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
مایه را با قاشق بزرگ در قالبها بریزید و در سینی بگذارید. سینی را روی طبقه وسط فر با حرارت ۲۰۵ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت، ۷ درجه ترمستات) به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا بپزد. این مقدار مواد برای ۲۴ عدد در قالب مستطیل ۵ در ۱۰ به ارتفاع ۲ سانتیمتر کافی است.
منبع : روزنامه تهران امروز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست