یکشنبه, ۲۰ آبان, ۱۴۰۳ / 10 November, 2024
مجله ویستا

کیک مرغ و گردو


کیک مرغ و گردو
● مواد لازم:
▪ نان تست شده: ۱۲ ورقه
▪ سینه مرغ پخته و خرد شده: یک عدد کامل
▪ پیازچه پاک کرده و خرد شده: ۳ پیمانه
▪ گردوی تازه: ۱۵ تا ۲۰ عدد کامل
▪ سس مایونز: ۲ پیمانه
▪ ماست چکیده خامه‌ای: ۲ پیمانه
▪ خامه: یک پیمانه
▪ نمک و فلفل: به میزان دلخواه.
● طرز تهیه:
سس مایونز، ماست چکیده و خامه را با هم مخلوط کنید و آن را به دو قسمت تقسیم کنید. در ظرفی مرغ خرد شده و پیازچه و گردوی خرد شده را با نیمی از سس مخلوط کنید و آن را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید و کنار بگذارید. کناره‌های نان‌های تست را با چاقو جدا کنید و ۴ ورقه از نان را کنار هم به صورت یک مربع قرار دهید و روی آن را با نیمی از مخلوط مرغ که آماده کرده اید بپوشانید و سپس دوباره نان تست روی مواد بگذارید و نیمه دیگر مخلوط مرغ مزه‌دار را روی آن پهن کنید و با لایه دیگری از نان تست بپوشانید. سپس تمام سطح و کناره‌های کیک را با نیم دیگری از سس که کنار گذاشته بودید کاملاً بپوشانید و دو ساعت در یخچال قرار دهید.
منبع : روزنامه تهران امروز