چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
غذاها را درست انتخاب کنید
در انتخاب میوه و سبزی سعی شود آنهایی كه رنگین هستند انتخاب كنید، هرچه رنگ میوه یا سبزی تیره تر باشد، مقدار مواد ضداكسیدكننده در آن بیشتر است. همچنین میوه ها و سبزی های تازه و منجمد بیشتر از میوه ها و سبزی هایی كه پخته شده یا كهنه باشند و یا به صورت كنسرو درآمده باشند دارای مواد ضداكسیدكننده هستند. برای مثال: در مورد انگور، انواع انگورهای قرمز تیره بیشتر از انگورهای سبز روشن مواد ضداكسید كننده دارند.
- كلم و گل كلم و بروكلی خام یا بخارپز بهتر از پخته آن با آب است.
- سیر خام مفیدتر از سیر پخته است.
- سبزی های تازه و منجمد و بخارپز از سبزی های كنسرو مفیدتر است.
- روغن زیتون كه با فشار سرد گرفته شده باشد بسیار مفید است.
- سبزی ها با رنگ سبز تیره بسیار سودمندند.
- مصرف گریپ فروت توسرخ نسبت به گریپ فروت زرد اولویت دارد.
- اگر میوه ها كاملاً خرد شوند بهتر از عصاره میوه هاست.
- آب میوه های منجمد بهتر از كنسرو آب میوه است.
- هرچه رنگ نارنجی كدو حلوایی و هویج تیره تر باشد، مفیدتر است.
منبع : روزنامه همشهری
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران معلمان رهبر انقلاب نیکا شاکرمی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی مجلس بابک زنجانی حجاب شورای نگهبان شهید مطهری
تهران هواشناسی شهرداری تهران سیل پلیس علیرضا زاکانی آموزش و پرورش قوه قضاییه بارش باران سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار ایران خودرو دولت قیمت طلا بانک مرکزی سایپا بازار خودرو کارگران تورم
فضای مجازی تلویزیون رادیو سریال سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم تئاتر موسیقی نون خ
دانش بنیان مکزیک
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین آمریکا غزه جنگ غزه نوار غزه روسیه چین حماس عربستان اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس تراکتور رئال مادرید بایرن مونیخ سپاهان لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس
همراه اول وزیر ارتباطات دبی پهپاد تبلیغات اپل ناسا نخبگان گوگل ماه
کبد چرب میوه دیابت کاهش وزن ویتامین بیماری قلبی مسمومیت خواب قهوه طول عمر