جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

خاصیت نمک


كاهش مصرف سدیم، درصد مرگ و میرهای ناشی از بیماری ها در اثر فشارخون بالا را پایین می آورد. عموم مردم باید كاهش مصرف نمك را به عنوان یك اصل در برنامه غذایی خود رعایت كنند. اگر غربی ها مصرف روزانه نمك (كه ۴۰ درصد از سدیم تشكیل شده است) را به نصف قاشق چایخوری تقلیل می دادند، میزان حملات قلبی ۲۲ درصد و بیماری های عروقی ۱۶ درصد كاهش می یافت. این كار مفید تر از مصرف داروهای پایین آورنده فشارخون است. كم كردن مصرف نمك تا حدنصف قاشق چایخوری در افراد بالاتر از ۵۰ سال، فشارخون ماكزیمم را تا ۵میلیمتر جیوه پایین می آورد كه این رقم برای افراد مبتلا به فشارخون ۷ تا ۸ میلیمتر جیوه است.
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید